miercuri, 7 martie 2012

La multi ani, mamici !!!


O zi speciala, o zi minunata ... astazi, pentru prima oara, ma simt mai indreptatita sa primesc acest "la multi ani" ... pentru ca astazi, fac parte din asociatia "Maini Unite", asociatia mamicilor din Sibiu ... si sunt mandra de asta !!!!
La multi ani dragele mele MAMICI, sa va dea Dumnezeu tot ce e mai minunat in aceasta lume, sa aveti parte de bucurii si sanatate, de copii frumosi, cuminti si buni,  si de BINE, de mult, mult BINE!!!!

La multi ani tuturor mamelor lumii ... la multi ani tuturor mamelor de pe pamant, din cer, din soare ... LA MULTI ANI !!!

Daca aveti o mama pe care sa o imbratisati, nu ezitati sa o faceti, in mod special astazi ... daca nu o aveti, poate va rupeti 5 minute din timpul vostru pretios, si ii duceti o floare acolo unde va asteapta mereu ... daca e departe, telefonati-i, se va bucura sa va auda vocea ... caci fiecare mama asteapta azi sa fie iubita :)

Urarea mea cea mai mare, este pentru mamele de ingeri, carora astazi le va lipsi imbratisarea, zambetul si dragostea puiului lor ... primiti din partea mea, scumpele mele, o mie de imbratisari, de pupicuri si de ganduri bune. Stiu ca nu schimba nimic, dar .... nu pot sa nu va doresc liniste, dragoste si intelegere din partea oamenilor ... sunteti si veti ramane cele mai minunate mamici din Univers, cele mai puternice fiinte, cele mai tari ... pentru ca nimeni nu stie cum se poate supravietui cu o jumatate de inima .... voi ati reusit! Si de-aia va iubesc eu!!!!
LA MULTI ANI !!!!!!!!Si pentru cine n-a aflat inca ...
Duminica, 11 martie, la ora 21.00, pe postul Antena 3,  emisiunea "În premieră"  !!!
Veti vedea un reportaj cutremurator, cu si despre mamele de ingeri ... si poate veti intelege tot ... Niciun comentariu: