sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Fasole scazuta cu carnati





***EVIDENT AVEM NEVOIE DE O MANA ZDRAVANA DE FASOLE FIARTA SEPARAT :)))
4 carnaciori afumati uscati
1 carnacior proaspat afumat
2 cepe
o jumatate de gogosar
2 rosii
1 lingura bulion
4 foi dafin

- carnaciorii se taie felii/bucati si se prajesc in ulei
- se scot si se pastreaza la cald
- in uleiul ramas, se calesc legumele taiate cubulete
- dupa 10 min se adauga rosiile decojite, taiate cubulete si dafinul
- adaugam imediat bulionul, FASOLEA, condimente si o canita cu apa
- adaugam carnaciorii si acoperim
lasam sa fiarba la foc mic 30 min aprox
- retusam gustul si servim cu castaveti murati

9 comentarii:

  1. vreauuuuuu reţetaaaaaaaa siii euuu !
    Multumesc :)) !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus reteta! Cu drag! Pofta buna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Ada !..cind am vazut doar pozele fara retete am crezut ca e concurs de fotografie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :D nu era, dar multumesc mult pentru aprecieri ;)
    Si pofta buna!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit si am recitit...si am recitit...si totusi unde sunt fasolele? Nici in ingrediente, nici in reteta. Intra la legumele taiate cubulete? ;)
    Oricum, pozele ma incanta cel mai mult :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. citeste cu atentie draga ALINA.fasolele le pui cu bulionul si condimentele......

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt superbe peste cateva minute inchid si eu focul ..am gustat sunt super ..imi aduc aminte din copilarie de la tara cand imi facea bunicuta mea care e in ceruri acum ..multumesc de reteta:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca mai exista cineva care isi aminteste cu drag de fasolea pregatita de bunica ...:x Pofta buna si mult bine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. in poza am observat citeva boabe de piper negru,avem nevoie sau

    RăspundețiȘtergere