Reteta originala AICI
Eu am modificat-o usor ... dar doar usor :)
50 gr icre de crap
200 ml ulei
2 lingurite zeama de lamaie
1 varf de lingurita mustar
3 linguri apa rece
- am pus icrele intr-un vas si am amestecat cu o furculita pana cand s-au desprins toate pielitele
- le-am scos de acolo, am pus o lingurita de zeama de lamaie si mustarul, si am inceput sa mixez
- de aici am inceput sa adaug uleiul, si din cand in cand am pus cate putina zeama de lamaie si apa RECE
- in total am adaugat 5 sau 6 linguri de apa rece, alternandu-le cu uleiul si zeama de lamaie
- am taiat foarte marunt o ceapa mica-mica si am pus-o in salata cand a fost gata
- unii adauga gris fiert sau paine inmuiata ... eu n-am pus niciodata nimic si au fost delicioase mereu si apreciate de absolut toata lumea :)
POFTA BUNA!
ada ai un premiu la mine pe blog dacati face palcere sal ridici:)
RăspundețiȘtergereNu rata Ziua Tineretului 2 MAI Blogmeet Sibiu
RăspundețiȘtergerehttp://gigelitatea.blogspot.com/2010/04/ziua-tineretului-2-mai-blogmeet-sibiu.html
(a se spune din gura in gura, prin viu grai, etc)
un mic secret ceapa dupa ce se tae marunt se stoarce putin de zeama sa nu easa amara
RăspundețiȘtergere