joi, 17 martie 2011

Oua umplute - varianta clasica







* am fiert timp de 10 minute 4 oua
* le-am racit, taiat in doua ... stiti ..
* galbenusurile le-am zdrobit cu furculita si le-am amestecat cu un pate mic de pui de la Scandia :D si o lingura de unt molicel
* n-am mai adaugat nimic, nici sare, nici piper ...
* Am pus compozitia in poche si am umplut jumatatile
* au fost foarte laudate :))

3 comentarii:

  1. arata foarte frumos,adevarul ca retetele simple pentru mine sant mai gustoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ina ! Aseara, la culcare, Maia mi-a spus la ureche :"mami, sa stii ca barcutele alea au fost cele mai bune din lume" :)))
    Daca i-au placut ei, inseamna ca au fost cu adevarat bune !!!
    Si eu sun fan retete simple si gustoase ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foare bine , maine incerc si eu cu 1 ou ;))

    RăspundețiȘtergere