vineri, 30 noiembrie 2012

Melcisori cu mere



Daca tot suntem la capitolul "preparate complicate" :))) , va prezint cea de-a doua creatie a zilei :

* cateva mere se curata, de dau pe razatoarea mare si se calesc cu zahar si scortisoara; se lasa la racit
* se ia o foaie de aluat foietaj, se intind merele pe ea, se ruleaza ca un cozonac si din el se taie felii groase de 1 - 1.5 cm

* se aseaza frumos pe hartie de copt si se coc la ~ 200 gr
* se servesc pudrate cu zahar
~ nu uitati, cand musafirii savureaza, va stergeti pe frunte cu un servetel, multumiti de laude si spuneti "vai, de-ai sti cat de migaloase sunt!!!" :))))))))))) O sa va creada toata lumea !!!!


POFTA BUNA !!!!!

6 comentarii:

  1. Asa, da!! Stiu pe cineva care a cam transpirat langa ele, dar din alte motive :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumosi si cred ca si gustosi ,dar te rog sa imi raspunzi la o intrebare :cum ii tai felii fara sa nu se deformeze ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca, imi pare rau pentru acel "cineva" ... stiu ca ar fi savurat fiecare bucatica .... insa e un erou ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Feliile se deformeaza usor la taiat, dar asta nu m-a incurcat cu nimic. In tava, inainte de cuptor, la-eam asezat usor si ... gata :) Am sa pun o poza cu ele inainte de cuptor:0

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut acum ca este deja poza :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata super si cred ca sunt si deicisi,o sa-i incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere