sâmbătă, 20 februarie 2021

Prajitura perfecta cu mere si bezea





 

Multumesc, Mara draga pentru minunatia asta de prajitura. E una dintre retetele alea de lasat mostenire nepotilor, pe cuvant! 

Sa va bucurati de ea, dragilor. E usor de facut si extrem de buna! 💖


6 oua

150 g unt

100 g nuci tăiate (optional)

12 linguri zahar

7 linguri faina

mere calite


* se freaca untul cu 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, faina si esenta de vanilie

* se toarna in tava tapetata si se coace 5-8 minute

* se scoate si se acopera cu un strat de mere calite

* se bat albusurile spuma impreuna cu restul de zahar, iar bezeaua obtinuta se intinde peste mere

* se poate presara nuca taiata (eu nu am vrut)

Se coace la 180° C, timp de 30 minute.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu