sâmbătă, 12 aprilie 2008

CIORBA DE LOBODA

Sursa: BD - culinar.ro



- calim un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac (eu le-am taiat cubulete)
- adaugam apa si frunze de ridichi noi
- adaugam apa si fierbem bine
- spalam bine frunzele de loboda, in cateva ape, impreuna cu frunze de macris daca aveti
- adaugam orez
- dupa cca 10-15 minute adaugam loboda odata cu zeama de la o lamaie mica
- stingem focul si punem leustean proaspat
- acoperim 10 min

2 comentarii:

Cristina spunea...

Ada ... am trecut sa iti las un mic premiu .. il gasesti pe pagina mea http://lacucinadicrista.blogspot.com/

azi ti-am descoperit blogul si o sa trec mai des ca sa citesc ...

Ada Rusu-Milea spunea...

Cristinaaaaaaaa ... a vazut premiul .. multumesc din inima ... dar nu stiu cum sa-l iau si sa-l pun la el acasa:D

Multumesc din suflet!!!!