duminică, 21 noiembrie 2010

Prepararea dovleacului pentru placinta


Ia uitati ce mandrete de dovleac ... imi pare rau ca nu l-am pozat intreg (ma rog, pe jumatate, ca asa a fost taiat ... dar o jumatate care a cantarit peste 10 kg :)))

Dupa ce l-am casapit :) ...


L-am curatat de coaja si l-am taiat bucatele


Apoi l-am pus pe prietenul meu, robotelul, la treaba ...

L-am pus intr-o oala incapatoare, cu putin zahar (putin, ca e foarte dulce!) si scortisoara; le-am calit vreo 10 minute si am lasat sa se raceasca
Dupa ce s-a racit, l-am repartizat in cutiute de plastic, pe care le-am bagat la congelator
Cand fac placinta, scot o cutiuta ... si continuam atunci reteta :)


Un comentariu:

gaby's blog spunea...

S-a lansat provocarea lunii decembrie din Dulcea Romanie!
Te asteptam si pe tine sa ni te alaturi cu retete fantastice!
Detalii la Alison.
http://alison-trials.blogspot.com/2010/11/peste-si-fructe-de-mareprovocarea-lunii.html