vineri, 5 martie 2010

Abdominoplastia - Dr. Horatiu Dan

Nu, abdominoplastia NU E UN MOFT !!!
ABDOMINOPLASTIA este implinirea unui vis, intoarcerea la sentimentul acela frumos, de a te simti femeie, alungarea complexelor ingrozitoare .... este cel mai frumos lucru pe care l-am facut vreodata pentru mine ...

Pe 25 februarie la ora 9.30 m-am internat pentru a doua oara :)) ... prima internare a fost pe 15 februarie, insa, din cauza unei raceli, operatia nu a putut fi facuta.
Asadar, la 9.30 eram acolo ... am primit camasuta de noapte, cheia de la dulap, am completat formularul pentru anestezie si am inceput sa facem poze in rezerva :))
Nu am avut nicio clipa emotii sau temeri ... m-a incercat ceva, cand l-am vazut pe Sorin emotionat ...
La scurt timp, a venit o asistenta de la ATI sa ne duca sus, in pre-operator, asa ca am plecat, zambind, spre marea aventura a vietii mele :)

In Reanimare am primit niste tablete, o branula si perfuzii, am citit niste reviste, am povestit cu doamnele care asteptau sa fie operate de colecist :) si am asistat cu incantarea la plecarea lor in sala si intoarcerea lor in reanimare :D
Am vazut cum se trezeste un om din anestezie, de 4 ori in acea zi .... am vazut ce inseamna sa fii asistent in ATI, de cata rabdare e nevoie, sa rezisti tuturor chinurilor carora esti supus ...

Nu ezit nicio clipa sa felicit din toata inima personalul sectiei ATI de la clinica Polisano Sibiu, pentru lectia de viata pe care am primit-o ... am gasit acolo oameni tineri si oameni mai putin tineri, asisitenti, medici care isi merita titlul de OM cu adevarat, care stiu sa vorbeasca frumos, sa mangaie, sa aiba rabdare cu ametitii care ies din sala, care varsa, plang, rad ... fiecare in felul sau ...
JOS PALARIA IN FATA DUMNEAVOASTRA !!!

A trecut asadar o mare parte din zi ... domnul doctor a venit, mi-a adus corsetul, mi l-a prezentat si am ras impreuna, pentru ca eu nu credeam ca voi intra in chestia aceea minuscula :)), iar dansul ma asigura ca stie ce a comandat :)
A mai trecut ceva timp, ma obisnuisem atat de mult cu ATI, incat ma simteam ca acasa ... toata lumea din jurul meu fusese operata, mai putin eu ...
A venit domnul doctor, am facut poze, marcaje, am povestit despre ce va face si cum, si mi-a spus ca in jumatate de ora intram in sala.
La ora 15 a venit un asistent si mi-a spus ca totul este pregatit! ...

Am intrat in sala de operatii razand ... lumea ma intreba daca nu imi e frica, iar eu le spuneam ca abia astept sa adorm :) si sa ma trezesc frumoasa :)))
M-am intins pe masa, doamna doctor anestezist – o minune de femeie, de o finete si o omenie rar intalnite !!!! - mi-apus cateva intrebari si mi-a dat o masca cu un gaz de facut nani ....


M-am trezit in timp ce ma mutau pe patul din ATI ... nu simteam nimic, dar auzeam tot ... cineva mi-a spus ca domnul doctor a vorbit cu sotul meu :)
Am respirat usurata ... stiam ca e cu sufletul la gura :)
M-au intors pe toate partile – a doua zi am aflat ca ma invelisera intr-o panza - mi-au dat oxigen, m-au pus sa tusesc , mi-au pus degetarul si apoi s-a facut liniste ...
Eu am fost cuminte, n-am plans, n-am cerut nimic ...altii au fost muuuuult mai rai decat mine :D
Ulterior am aflat ca am iesit din sala pe la ora 9 ...

Noaptea a trecut destul de usor. M-am trezit din ora in ora, aveam un ceas imeeens in fata ochilor :)
Dimineata am primit pe branula medicatia, a venit la vizita un domn doctor caruia ii daruiesccel de-al treilea premiu, de data aceasta nu doar pentru calitatea de a fi OM, ci pentru enciclopedia din domnia sa ... ne-a tinut o lectie despre organele interne, pe intelesul celui mai nepregatit om ... mi-a fost drag sa ascult povestirile domniei sale, sa primesc sfaturile si indrumarile sale ... JOS PALARIA in fata dumneavoastra, domule doctor din ATI ... din pacate nu va stiu numele, insa calitatile pe care le-am enumerat mai sus, cred ca va fac inconfundabil :)

La ora 9, toata lumea era pregatita sa ma duca in salon.
Dupa cateva incercari nereusite de a ma ridica din pat, reusim marea performanta, insa ... cu peripetii, cu lesin ...
(editez aici ca sa specific ce s-a intamplat: desi stiam clar ca trebuie sa-mi tin privirea in sus ... ceva mi-a distras atentia si am privit spre podea ... se intamplase ceva cu sonda, cu tubul de dren .. si ma gandeam ca e treaba mea :P ... sa nu priviti nicio clipa in jos .. PRIVIREA INAINTE DOAR!!!!)

Dupa ce mi-am revenit am fost dusa in rezerva de la etajul 1, unde am poposit pe toata perioada spitalizarii.

De aici am inceput sa trag concluzii ... doamne scumpe care doriti sa va faceti liposuctie ... NU EZITATI !!! Desi cu cateva seri inainte de operatie, o prietena buna imi povestea cat de dureroasa este ... adevarul este ca NU DOARE !!! Stiu ca s-a facut vibro-liposuctie, si ca nu m-au durut nici macar o secunda acele zone. Povestea acestei dureri e un mit!!! Va spune asta, o femeie care nu suporta duerea prea usor ...
Nici macar operatia in sine nu doare asa cum am crezut eu !!!

Chiar din acea zi, la sfaturile si insistentele domnului doctor, m-am dat jos din pat si am facut nu una cum ma rugase, ci vreo 9 plimbari pe coridorul clinicii.

Am avut si am in continuare o sensibilitate marita in partea stanga, ma doare mai mult in stanga, ma tine ceva, dar toata durerea si tot disconfortul, nu au fost decat un sfert din ce ma asteptam sa fie !
Merg din ce in ce mai dreapta, domul doctor spune ca stau neasteptat de dreapta si ca am reactionat extraordinar de bine post-operator.

....


Adevarul adevarat este insa altul ... am avut norocul de a fi operata de cel mai bun chirurg plastician din cati exista in lumea asta mare :)
Am visat la operatia aceasta 2 ani si ceva ... am avut 3 sau 4 programari facute si ... mereu a intervenit ceva ...
Lumea ma sfatuia sa merg la alt medic ... chiar si apropiati de-ai domnului doctor ... :)
Insa eu am asteptat ... poate ca nu par in toate mintile insa eu am spus acum 2 ani jumate un lucru, pe care l-am respectat: operatia aceasta urma ori sa fie facuta de dr Dan Horatiu, ori de nimeni altcineva! Punct!

A fost si este in continuare singurul medic in care am incredere totala, pe mana caruia m-as lasa fara nicio ezitare.

Am ajuns aici, la partea cea mai grea, dar si cea mai frumoasa ...

VA MULTUMESC DOMNULE DOCTOR HORATIU DAN !!!!

Va multumesc pentru ca existati, pentru ca mi-ati demonstrat inca o data ce OM mare sunteti, va multumesc ca acum 4 ani m-ati ajutat sa ma intorc sanatoasa langa puiul meu, va multumesc ca acum m-ati ajutat sa ma intorc frumoasa acasa ...
Nu am destule cuvinte sa va descriu, am spus-o peste tot pe unde am trecut .. sunteti un OM, cum rar am intalnit, un profesionist, un medic devotat si inca o data un mare, mare, mare OM !!!
Va multumesc pentru tot ce ati facut, va multumesc ca mi-ati implinit visul !!!



Sa fiti sanatos domnule doctor si sa aveti grija de noi ca si pana acum!

PS: ma inclin in fata intregului personal al clinicii Polisano din Sibiu. Incepand cu doamnele de la biroul de internari, continuand cu asistentii si asistentele, cu medicii, infirmierele, bucataresele si femeile de servici ... a fost frumos sa fiu acolo, ingrijita de dumneavoastra doamnelor si domnilor. A fost frumos sa fiu tratata asa cum ne dorim cu totii, ca niste oameni.

VA MULTUMESC!

Si pentru ca traim in tara asta minunata, mai trebuie sa specific ceva: nicaieri, dar nicaieri in aceasta clinica ... nu am dat nici macar 1 leu spaga! Iar pentru toti banii pe care i-am platit pentru operatie, am primit factura si chitanta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

73 de comentarii:

Unknown spunea...

Esti o draguta ca impartasesti cu noi axperienta ta.
Felicitari!
Dar m-ar interesa evolutia in viitor!Ai vrea sa impartasesti cu mine, experienta ta in continuare?
Astept raspuns!
Multumesc!

Ada spunea...

Daniela, cu siguranta voi face asta. Am decis sa scriu povestea asta, tocmai pentru voi :)
Voi incerca sa completez postarea aceasta de cate ori va aparea ceva nou, astfel incat, peste 3 luni, cand transformarea va fi la final, sa stim tot ce s-a petrecut pe parcurs :)
Cred ca va fi o poveste frumoasa :)
Multumesc si eu ca esti aici ...

Cristina spunea...

Il felicit si eu din tot sufletul pe DOMNUL Dr Horatiu, si pe toti cei care au avut grija de tine. Sunt fericita ca avem si in Ro medici profesionisti, si cu suflet mare.
Pe tine te felicit inca o data pentru hotararea pe care ai luat-o , stiu ca esti fericita, si sunt si eu , pentru tine :)

Ada spunea...

Multumesc Cris ... te pup cu drag si sa stii ca si eu sunt mandra ca avem aici astfel de OAMENI !!!

Marcela S. spunea...

Felicitari pentru decizia luata. Noua silueta arata superb si sunt convinsa ca vei reusi sa o pastrezi. Felicitari inca o data! Weekend placut.

Alexa spunea...

Bravo tie, te felicit ca ai avut curaj. O intrebare putin indiscreta as avea eu, care au fost costurile totale, nu de alta dar m-as priva de un concediu pentru treba asta.

Ada spunea...

Va multumesc tuturor si ma bucur din inima ca povestea mea v-a fost de folos. E nevoie de putin curaj, dar rezultatul este absolut uimitor!!!

Alexa, nu e indiscreta deloc intrebarea. Costul total pentru abdominoplastie si liposuctie + corset a fost de 2500 EURO (~10.000 lei).
La clinica unde am facut eu operatia, s-au facut reduceri semnificative, dar probabil ca asa se face la orice clinica care se respecta:)
Insa din tot ce am scris, se intelege clar, ca recomand din tot sufletul clinica Polisano din Sibiu ...:) si implicit domnul doctor Dan ... doar domnul doctor Dan ;)

Calin Blaga spunea...

Felicitari! Apropo te-am adaugat in Blog Sibiu Index, indexul blogurilor sibiene

Ada spunea...

Multumesc mult de tot! :)

Cristina spunea...

Endermologia din cate stiu eu e folosita doar in tratamentul celulitei, nu are nimic de-a face cu cicatricile.......Hai pune articolul ala ca m-ai facut curioasa

FLIK-FLAK spunea...

Buna gasit Ada si felicitari pentru curaj si rezultate!
Am o intrebare: De ce nu ai ales ineu gastric?
Multumesc!

Ada spunea...

Lavinia, nu am ales inelul gastric, pentru ca nu era indicat pentru mine. Eu aveam exces de piele, inelul gastric nu m-ar fi putut ajuta. Acela e indicat pacietilor foaaaaarte grasi :) care vor sa slabeasca.

Ada spunea...

Cris, am pus articolul :)

steluta spunea...

Bravo Ada!!! ma bucur tare mult ca esti bine.
Vine primavara asa ca o sa ne revedem din nou ;-)
PS Multumesc din suflet pentru dedicatia de 8 Martie, aveam nevoie de ea.O sa le-o transmit si celorlate mamici EMMA
Cu mare drag, Simona

Ada spunea...

Simona, te pup si iti multumesc mult!! Abia astept sa-mi vezi burtica cea noua :)
Dedicatia vine din tot sufletul si odata cu ea sper sa ajunga la fiecare dintre voi, cate un pupic de la mine ...

Sarea in bucate spunea...

Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

Anonim spunea...

Bravo ca ai avut curaj. Si eu am ramas cu burtica dupa nastere, dar inca nu m-am gindit la operatie, presupune prea multe lucruri pe care nu le pot indeplini acum. Oricum, abia astept sa vad cum iti merge tie. Bafta!

Ada spunea...

Cris, multumesc mult! Operatia asta merita facuta, doar daca ai acel sortz abdominal, adica ceva care atarna urat acolo :))
Daca ai doar ceva burticica, poate merge prin sport sau liposuctie ...
Eu va tin la curent, timp de 3 luni asa, la cateva zile, apoi o data pe luna :)
ca n-o sa mai am atat de mult timp.

Anonim spunea...

Felicitari!

Teodora spunea...

ada, felicitari pentru rezultatul operatiei. Si eu ma gandesc de catva timp sa-mi fac operatie la domnul dr. Dan Horatiu. sunt din Sibiu si cred ca e mai usor sa te operezi in orasul in care locuiesti decat sa faci naveta la Bucuresti de exemplu, de aceeea m-am gandit la domnul dr. Dan Horatiu, dar inca nu mi-am facut curaj sa ma programez. eu vreau sa-mi fac operatie la nas. Stii cumva daca domnul dr. e specialist si in astfel de operatii? ai cunoscut paciente/ persoane care si-au operat nasul la el? Te rog daca stii ceva raspunde-mi, mi-ar da curaj s-o fac si eu. Mercy.

Ada spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Servus Ada,

vreau sa-ti spun ca arati superb si sa te felicit ca ai avut curaj sa te operezi. Tot ceea ce ai spus despre domnul doctor Dan Horatiu este foarte adevarat. Eu mi-am facut otoplastie la domnul doctor si am fost foarte multumita. Are niste maini de aur. Urechile mele mai trebuie sa se vindece cam 5 luni, dar si acum arata foarte bine si sunt multumita. Eu am ezitat sa ma operez, dar pana la urma m-am decis sa fac acest pas, desi multa lume mi-a zis ca nu-s "normala". S-ar putea:-))) dar nu regret deloc acest pas. Am cunoscut in clinica pe cineva care si-a facut rinoplastie la domnul doctor Dan si a aratat foarte bine. Totul e ca pacientul sa aiba rabdare. Domnul doctor mi-a spus ca de-abia dupa 6 luni de la operatie sa vede rezultatul final. Eu locuiesc in Germania(dar sunt sibianca) si am fost tare uimita sa vad ce frumoasa este clinica si ce personal deosebit lucreaza acolo. Iti urez multa sanatate si sa te bucuri de noul look al tau.
Pupici,

Anca

Ada spunea...

Anca, iti multumesc din suflet pentru acest comentariu ... nu doar pentru cuvintele frumoase adresate mie (desi as fi ipocrita sa nu recunosc ce mandra sunt !!!), ci mai ales pentru faptul ca ai intarit cele spuse de mine vis-a-vis de clinica Polisano si de minunatul NOSTRU doctor :)
Cred ca fiecare operatie are nevoie de timp de vindecare ... nu e o extractie dentara (desi alea uneori sunt mai infioratoare decat abdominoplastia mea!!!:)) ).
Ma bucur din suflet ca operatia ta a decurs bine si m-as bucura mult sa bem o cafea impreuna cand vii in tara. Hai, ca incet-incet fac un club "Fan dr. DAN" :))
Iti doresc numai bine si sper sa mai treci pe aici !

Anonim spunea...

Servus Ada,

vai ce pacat ca nu ti-am vazut blog-ul mai inainte. In martie am fost o luna in Sibiu:-((( Mi-ar fi placut sa vorbesc cu tine inainte sa am operatia! Am tot cautat pe net sa vad daca domnul doctor are referinte bune, dar am gasit numai doua persoane care scriau despre el. Si verisoara mea si-a facut abdominoplastie la dumnealui acum 3ani si a fost super multumita. Ea mi l-a recomandat. Am vrut sa te intreb daca tot tu ai scris in forum si ai povestit experienta de la nastere. Te intreb, pentru ca am gasit in forum pe cineva, care scria ca domnul doctor Dan Horatiu i-a salvat viata dupa ce a nascut. M-ar fi interesat sa stiu daca tu ai fost acea persoana. Mi-ar placea sa tinem legatura( mai ales ca vad ca avem fff multe in comun, vad ca si tie iti place muzica latina si Lara Fabian:-))). Am mai vrut sa-ti spun ca am gatit azi reteta ta de conopida la cuptor si a fost super delicioasa. Sunt curioasa daca sotului meu i-a placut(acum el e la servici):-)))


Pupici Anca

Anonim spunea...

Clar ca mai vin in Romania!! Dar nu stiu cand:-((( Pot sa-i spui domnului doctor ca imi merge bine si urechile se vindeca:-))) iti urez mult succes la control

pupici
Anca

Ada spunea...

Ok, asa fac :D
Tinem legatura oricum ... poate ajung eu la tine :)))

Anonim spunea...

AURORA SUNT DIN TARNAVENI AM FOST OPERATA DE ABDOMINOPLASTIE SI AS VREA SO FELICIT PE ADA RUS MILEA PE MINE MA OPERAT LA MURES DR DOROBANTU DORIN SUN MULTUMITA DAR SUNT PUTIN BALONATA OPERATIA AFOST RECENTA PE DATA 04 05 2010 MAS BUCURA MULT SA VORBESC CU ADA RUSU POTE MA AJUTA SA TREC SI EU PERIOADA GREA CER SCUZE DE ORTOGRAFIE NU LE PREA AM CU CALCULATORU TEL 0740082325

Anonim spunea...

ada, ma bucur pt tine, sa fi sanatoasa si sa te bucuri in continuare de viata asa cum o faci, am si eu o intrebate pt temayra, daca si-a facut rinoplastia, cum a iesit? sau pt oricine altcineva care cunoaste informatii legate de aceasta interventie, chiar si pretul.
multumesc,
Laura

Anonim spunea...

aaaaa... si inca ceva, ada, ce recomanzi polisano sau med elite
multumesc,
Laura

Anonim spunea...

pt Laura,
Mi-am facut o rinoplastie la dr. Dan Horatiu, si din pacate nu este reusita, de fapt ma pregatesc pt o noua interventie. Nasul este stramb, are o cicatrice si nu respir bine.Iti recomand sa mergi la consultatii si la alti doctori. Nu contest faptul ca dr. Horatiu este un chirurg f bun dar rinoplastiile...nu sunt punctul lui forte. Eu sunt dezamagita. Bafta!

Ada spunea...

Am publicat acest comentariu, desi n-ar fi trebuit ... nu e drept sa vorbesti sub anonimat. Si eu as putea scrie despre tine orice, sub protectia anonimatului. Corect ar fi sa ne asumam ceea ce scriem/spunem/facem! Nuuuu ?
Raman la parerea pe care mi-am facut-o: am o cicatrice de 60 cm, care arata SUPERB, am o cunostinta care si-a facut rino si arata superb, am vazut vreo 6 perechi de sani facuti de domnul doctor, care arata ... asa cum si-ar dori orice femeie. Nu ma misca cu nimic comentariul asta si PE CUVANTUL MEU, daca nasul meu ar fi cumva, m-as opera fara nicio ezitare ...

ira spunea...

Urmeaza sa`mi fac miercuri 18 mai o rinoplastie la domnul doctor Dan Horatiu.Marti am fost la consultatie si mi`a lasat o impresie extrem de buna.Merg cu toata increderea la dumnealui.

Ada spunea...

IRA, miercuri ai un gand bun de la mine !!!! Sa mergi cu toata increderea si sa-l saluti pe domnul doctor din partea mea, te rog :)
Vei fi incantata de toata suflarea de la polisano. Dupa ce termini cu alergatura de la internare (sange, ekg, etc), vei cunoaste oameni si lucruri care o sa-ti umple sufletul de bucurie. Sunt sigura ca vei avea cel mai frumos nas din lume, in curand. Si apropos, stiu ca rinoplastia nu doare, contrar "povestilor expertilor" :)
Succes mult si te asteptam cu pareri dupa. Daca vrei sa mai povestim, adresa mea de mail e adar386@yahoo.com - astept un semn, poate ne si vedem :)

Anonim spunea...

buna fetelor ... felicitari pentru cine are curaj sa faca operatia de abdominoplastie.
eu am facut operatia respectiva la targu-mures dar am avut un esec si desigur nu in ultimul rand o nemultumire sufleteasca ce tine de doi ani de zile.
In concluzie, vreau sa va transmit ca inainte de a lua decizia de a recurge la operatia de abdominoplastie sa cereti informatii de la medicul pe care il alegeti privind urmarile ce pot aparea dupa operatie.
Nu doresc sa treceti prin ce am trecut eu !!!

Ada spunea...

Cred ca totul tine de doctor ... te intrebam si dincolo .. ce s-a intamplat ?? La ce medic ai facut operatia ? E bine sa se stie ;) Multumesc!

Anonim spunea...

Ada,ai dreptate totul tine de doctor tu ai avut noroc ai fost operata la o clica de profesionisti ,si te felicit ca ai fost inspirata din cate am inteles cicatricea sa vindecat forte frumos la mine arata din pacate parcai cusuta de un pantofar asta a afost eu am decis toata porcaria ce mi sa intanplat .Mai itrebat de doctor ,pot sa-ti zic clinica GALENUS TG MURES asta zice tot!!! sunt forte suparata si nemultumita ,pt reusita ta te felicit si-ti dores tot binele di lume .

Ada spunea...

Asa e ... de doctor tine ... si iar zic SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE DOMNULUI DOCTOR DAN !!!
Imi pare asa rau ... asta trebuia sa fie bucuria vietii tale, nu dezamagirea ei :( Imi vine sa ma duc sa-l strang de gat pe doctorul ala ... dar uite ca tu nu vrei sa ne zici cum il cheama :))
Hai, curaj, ca si eu am ajuns la domnul doctor prima oara, dupa ce m-a nenorocit celebrul profesor Stretean (am scis cu majuscule ca asa se face, el nu merita asta ;) ) ! Astept un mail de la tine pe adas.world@yahoo.com. Te pup ci drag si iti doresc sa trece peste aceasta dezamagire ... o zi frumoasa!

Nasuk spunea...

Buna fetelor.Vreau sa va spun despre placuta experinenta pe care am avut-o acum o saptamana.Eram fff interesata de o rinoplastie deoarece aveam nasul mare cu cocoasa,varful adus.stramb si nasrile prea mari...intr-un cuvant oribil.Am mers la 8 medici in Bucuresti pentru consultati dar de fiecare data am ramas socata de conditiile cabinetelor(tin sa precizez ca majoritatea aveau 3 4 camere iar operatiile se faceau acolo)ceea ce intr-un final m-a facut sa renunt pe moment.Dintr-o prostie intr-o seara am gasit acest blog al Adei si am hotarat sa o intreb care,cum este treaba.Zis si facut:am vorbit cu ea iar in ziua urmatoare am sunat si mi-am facut programare la dl dr.Axinte Sergiu.Fetelor cand am ajuns la aceasta clinica pur si simplu am stiut ca acesta este locul unde trebuie sa ma operez...ceea ce mai imi ramanea era sa stau de vorba cu doctori.Am avut acea consultatie iar pentru ca mi se paruse fff ok mi am facut programare pentru operatie.Va spun ca ma asteptam intr-adevar sa nu mai am cocoasa si nasul umpic ridicat dar am avut partea de cea mai mare fericire...DOMUL DOCTOR DAN HORATIU impreuna cu dr.AXINTE SERGIU au avut grija sa am cel mai perfect nas:drept fara cocoasa ,ridicat si narile mici:X:X:X
V-il recomand din suflet!!! Aceasta persoana este cu adevarat un profesionist iar despre Clinica Polisano nu am cuvinte:MINUNATI OAMENI.
PS:Multumesc Ada pentru incurajarile tale si-ti doresc multa sanatate si fericire!!!
Am cel mai frumos nasuc iar toata fizionomia mea este schimbata arata superb>

Ada spunea...

Bun venit in club, nasucule :)) Sa-ti fie de bine operatia si .. la mai multe :))
Ma bucur extraordinar de mult cand vine cineva sa reimprospateze atmosfera de aici, mai ales ca in ultima vreme am inceput sa primesc din nou e-mailuri in care sunt intrebata daca e adevarat ca domnul doctor nu mai profeseaza ... :)) Se pare ca pe unii, echipa de la Polisano ii deranjeaza, ca altfel nu-mi explic!!!! Dar e si firesc ;))
Revenind, ma bucur din suflet ca esti bine si ca am avut dreptate! Eu am 1 an si 9 luni de la operatie si sunt tot mai fericita ...

Anonim spunea...

buna as dori sa stiu cat costa o operatie de rinoplastie.... nu stiu daca sti asta pentru ca tu vorbesti aici de abdominoplastie dar poate sti asa din intamplare

Ada spunea...

Eu nu stiu, dar poate ne lamureste Nasuc, ca tocmai a facut-o :) Daca nu, in partea de sus a blogului, pe coloana din dreapta, este fotografia domnului doctor. Click pe ea si gasesti numarul de telefon. In mod cert dansul te va lamuri cel mai bine!

MUNTEANU IOANA spunea...

Buna seara fetelor...in luna noiembrie 2009 am ramas insarcinata, iar la scurt timp dupa aceea am avut o mare dereglare hormonala dupa care au inceput sa-mi creasca sanii exagerat de mult...si credeti-ma ca nu exagerez. Asa am ajuns sa-l cunosc pe Dl. Doctor endocrinolog CORIN BADIU (clinica Parhon Bucuresti)-un om cu un suflet exrtraordinar si un profesionist. Dansul mi-a recomandat ca dupa 6 luni de la nastere sa-mi fac o reductie mamara-boala mea se numea MACROMASTIE (in momentul acela sanii ajungand la o greutate de 10 kg amandoi-era groaznic...ca sa nu va mai zic si ca eram prof de sport la un liceu). Dupa nastere sanii mei au ajuns la incredibila greutate de aprox 14 kg(nu exista sutien pt marimea aceasta...eu avand 75-80 cm circumferinta taliei). Dupa 2-3 luni de la nastere am crezut ca este momentul potrivit pt un consult la un chirurg plastician...dar problema era la CINE? Am gasit o groaza prin recomandari de la alti medici...vreo 2 in Tg Mures, unul in Cluj, 2 la Bucuresti si unul in Sibiu. De indata ce am citit povestea Adei am stiut ca DL DAN HORATIU este medicul potrivit ptr aceasta operatie. L-am sunat si dansul mi-a spus ca n-are rost sa ne vedem decat dupa 6 luni de la nastere, deoarece glanda mamara sufera modificari in acest timp si nu este recomandata operatia(si cand ma gandesc ca o nenorocita de la Buc mi-a recomandat op dupa nici 2-3 luni-practic a vrut sa ma macelareasca pt suma de 6000 euro intr-un spital de stat). In iulie 2010 am nascut, deci in ianuarie 2011 m-am programat la un consult la Polisano. Am ramas uimita de profesionalismul dansului zicandu-i sotului meu ca EL este dr meu. Am mai mers la un consult in februarie 2011 pe Calea Dumbravii unde impreuna cu Dl DR SERGIU AXINTE mi-a explicat detaliat procedura...inclusiv taieturile(bustul meu arata ca un desen geometric cu multe linii si liniute). La 9 dimineata am fost acolo pt internare, iar la 14 am intrat in operatie iesind abia pe la 20:40...o operatie lunga, nu gluma. Cand m-am trezit, nu-mi venea sa cred ca nu am dureri si ca nu mai aveam sanii care atunci cand stateam la masa de mancam imi atarnau pe picioare. URAAAAA eram cea mai fericita si ce bine imi venea sutienul. Luni m-am operat iar pe miercuri am fost deja externata...spunandu-mi ca acasa alaturi de copilul meu de opt luni si de familie am sa ma recuperez mai bine. Asa a si fost, in afar de ameteli(datorate pirderii unei cantitati de 3 litri de sange, de la hemoglobina 14 am ajuns la 9, iar venele erau perforate de la cat fier mi s-a administart intravenos), n-am avut alte neplaceri, dureri...doar dor de un dus ptr a ma reimprospata. Controalele au fost dese-la inceput 1 pe saptamana, iar dupa 1 luna la 2 saptamani aprox. Ma vindecam incredibil de rapid, la o luna de la operatie aratam ca altele dupa 3-4 luni...si nu uitati ca am avut 1 metru si jumatate de cusaturi in total. Este incredibil cum a reusit Dl DAN HORATIU si Dl AXINTE sa-mi redea iar zambetul pe buze. Pe mine, dansii m-au salvat de la o cadere psihica, mi-au redat speranta unei vieti normale alaturi de minunata mea familie.
Prin aceasta cale vreau sa multumesc DL. DR. DAN HORATIU, DL. DR. SERGIU AXINTE SI NU IN ULTIMUL RAND CLINICII POLISANO SI PERSONALULUI DE ACOLO!!! Va multumesc ca existati!
Vreau de asemenea sa-i multumesc ADEI ptr povestea ei...altfel nu stiu daca as fi dat de Dl DR Dan Horatiu! MULTA SANATATE ADA!! Va doresc multa sanatate tuturor si mergeti cu incredere la acesti minunati DOCTORI. Deci mergeti cu incredere la dansii...cu siguranta ve-ti fi multumiti de rezultate!!! Multa sanatate tuturor.

Ada spunea...

Draga Ioana, am citit cu lacrimi in ochi povestea ta ... numai cine trece pe acolo intelege despre ce vorbim. Ma bucur ca ai facut operatia si ca esti fericita. Ma bucur si ca ai scris aici. La fel ca si tine, multe alte fete cauta pe net detalii si medici. Eu cred insa ca niciun site, nicio reclama nu e mai concludenta decat povestea unei alte femei care a trecut prin asta. Datorita articolului meu, multe femei si-au luat inima in dinti si au mers la minunatul meu doctor. Iubirile sunt impartite :)) - unele il iubesc pe dr. Axinte mai mult, altele pe dr. Dan ... insa eu stiu ca IMPREUNA fac minuni, asa ca nici nu mai conteaza restul. Nu toate au scris aici, dat multe m-au cautat si mi-au multumit :)!
Iti multumesc pentru urari, la fel iti doresc si eu tie: sanatate si ... sa avem parte doar de astfel de medici, toata viata ;)
Iti multumesc ca ai scris si daca vrei sa mai tinem legatura (fac asta cu multe fete operate de domnii doctori!, cu unele am legat prietenii extraordinare) te astept cu un mail pe adas.world@yahoo.com

MUNTEANU IOANA spunea...

Buna Ada...iti multumesc ca mi-ai postat povestea. Din pacate am avut doar 4000 de caractere la dispozitie...as mai fi avut atatea de spus. Ma gandeam la un moment dat sa postez si niste poze...poate intr-un viitor apropiat. Din pacate, desi stau la doar 60 km de Sibiu, n-am auzit de Dr Dan si de Dr Axinte, decat prin intermediul netului. Pacat ca medicii din Victoria nu sunt la curent cu lista doctorilor renumiti din zona lor...am ajuns sa cunoastem adevaratii medici doar prin intermediul experientelor traite de altii. La fel mi-am cunoscut si medicul ginecolog, un om minunat Dr Antonya Livia-din Brasov. Cu ea am nascut la clinica Eva si sunt foarte multumita. Sunt de parere ca fiecare trebuie sa-si spuna povestea, fie ea placuta sau nu, ca sa stim pe cine sa alegem si de cine sa fugim. Sunt sigura ca prin povestea ta ai reusit sa faci pe multa lume fericita (de ex. daca nu erai tu-eu nu ajungeam la Dr Dan). Iti multumesc inca o data si sper sa tinem legatura. O zi buna!

Ada spunea...

Ioana, pai se putea sa nu postez acest comentariu ??? Am postat eu comentarii anonime, rau-intentionate si cu iz de concurenta :)) ... comentariul tau l-as fi scris cu majuscule !!!

Abia astept sa ne arati niste poze, desi nu stiu cum le vom putea posta aici ... pana la urma tot fac eu un fan-club :)))
desi cred ca mai simplu ar fi sa-si faca domnii doctori un cont pe Facebook(Ce ziceti domnilor doctori, daca va rugam frumos ...???) si sa ne lase acolo sa ne dezlantuim :))
Tinem legatura, sigur. Numai bine iti doresc!!!!

Anonim spunea...

Anda ai facut si liposuctie si abdominoplastie in acelasi timp? Sigur nu ai avut dureri?

Ada spunea...

Da, am facut si liposuctie si abdominoplastie in acelasi timp ... tot ce am scris, este pururl adevar. Nu am niciun interes sa spun cuiva ca nu doare, daca de fapt doare.

Anonim spunea...

Buna Ada,

merci pentru ca ai impartasit povestea...eu tocmai mi-am facut o rinoplastie la d-nul Dr. Dan Horatiu si confirm tot ce ai scris desi inca nu imi pot da seama de rezultat, deoarece au trecut abia 3 zile, sunt foarte multumita de modul in care m-a tratat si doresc sa revin pt o liposuctie. As dori sa te intreb totusi cat sau ce anume doare din toata operatia asta? Si in cate zile te-ai putut intoarce la viata cotidiana? merci,

Ioana

Ada spunea...

Buna Ioana (inca o Ioana ???:))))

Felicitari pentru operatie si numai bine! Despre liposuctie nu prea am ce sa-ti mai spun ... e un vis frumos, atat ... nu te doare deloc, poate ca vei simti o jena la incizii, dar in rest ... totul e poveste ;)
Stiu ca atunci cand mergeam eu la control, o doamna isi facuse lipo la aripioare si a plecat acasa a doua zi dupa interventie. Cred ca asta spune tot, nu :) ? Sa mai spun ca prietena mea a plecat acasa IN ACEEASI ZI in care si-a pus implanturi mamare :))? Daca zic asta, vor veni iar rautaciosii si vor zice iar ca fac reclama ... :))))) Dar promit ca le public comentariile :)))

Ada spunea...

Ah, uitasem ... m-ai intrebat la cat timp am revenit la viata normala. Nu mai stiu exact, dar stiu ca la vreo 2 luni, alergam pe banda intr-o sala de fitness ... si nu uita, asta era dupa abdominoplastie, o operatie de vreo 60 cm :)

Anonim spunea...

Buna Ada,

Merci pentru raspuns, nasul deja arata mai bine, iar luni merg la liposuctie. Abia astept sa vad rezultatele si cred ca e minunat sa scapi de toate complexele. Tu cat ai stat cu fasele/compresele acelea pe tine? Si la cat timp ai putut sa conduci, eu sunt foarte activa si sper sa nu fiu nevoita sa stau la pat cu saptamanile:P
In rest ma bucur ca ti-a mers bine, sper sa fie la fel si la mine desi cum spuneam de rinoplastie deja sunt MEGA multumita!!!!

te pup,
Ioana

Alina spunea...

Draga Ada,Multumim pentru informatiile si actualizarile postate de catre tine referitor la operatia de abdominoplastie.Din fericire ma pregatesc si eu ...am interventia dupa data de 15.09.2012 la Bucuresti.Am ceva emotii...dar in momentul cand citesc povesti de succes precum a ta revin la o stare generala mai buna.I-ti doresc multa sanatate !

Lavinia spunea...

vreau sa ma dezabonez de la postarile subiectului ABDOMINOPLASTIA...

Ada spunea...

IOANA, voi fi cu gandul la tine, maine !!!! O sa fii uimita de cat de repede vei face tot ce faceai inainte de lipo ;)
Saluta-i pe domnii doctori din partea mea :)

ALINA, mult succes si tie si sa fii sigura ca daca medicul este macar pe jumatate la fel de bun ca ai mei, operatia va fi un succes ;) Cine te va opera ??

LAVINIA, nu stiu cum te-ai abonat, dar probabil in acelasi fel te poti dezabona :) Eu nu te pot ajuta cu nimic din pacate!

Anonim spunea...

da si eu am facut o rinocorectie la domnu doctor DAN HORATIU si SERGIU AXINTE o sa le multumesc mereu ca am scapat de complexe si ma pot bucura de viata de multe ori ma uit la poze cum aratam inainte si acum arat acum asa ca la toate fetele le spun sa mearga la dansii ca fac lucruri miraculoase

Anonim spunea...

Buna Ada,

Au trecut 2 luni de la rinoplastie si am cel mai frumos nas, iar acum 2 saptamani mi-am facut liposuctie abdominala si o ridicare de sani :) in 2 saptamani ma duc sa-mi fac lipo si la picioare. Sa fiu sincera mi-a fost foarte frica dar este exact asa cum ai spus, fara dureri si te refaci repede!
In plus il iubesc pe Dr. Dan Horatiu pt ca arat foarte bine din cauza lui.
Pentru cei interesati vreau sa stie ca nu cunosc prea multe tarife din alte parti, eu am fost si la consultatie la Marek Valcu si am ales sa vin la d-nul Dan Horatiu pt ca este nemaipomenit si pt ca mi-a inspirat incredere din prima, e un dragutz si un om care te face sa te simti in largul tau. Am o prietena care si-a faut deodata cu mine rinoplastia la bucuresti la Valcu si nasul ei e oribil fata de al meu, sincer, nu-mi imaginez ca se putea mai bine de atat!

Ada merci si tie ca am prins curaj dupa postarile tale :)

O zi frumoasa :)

IOANA

Lavinia spunea...

Doresc sa ma dezabonez de la comentarii si nu reusesc! Help!!! Multumesc!!!
Lavinia

Ada spunea...

Ioana, ma bucur din toata inima pentru tine! Mi-ar face mare placere sa te cunosc personal :) Iti doresc multa bafta la urmatoarea interventie (e ceva ce imi doresc si eu ;)) Fii sigura ca totul va fi extraordinar de bine. Nu se poate sa fie altfel!!! Te pup cu drag!

Ada spunea...

Lavinia, asa cum am mai spus, nu stiu cum poti sa te dezabonezi de la comentarii ... imi pare tare rau :(

Anonim spunea...

Draga Ada.
Am citit cu interes si mi-sa facut piele de gaina. Eu am 29 ani, am avut 47-48 kg pana la varsta de 25 cand am ramas insarcinata iar apoi in cele noua luni de sarcina, datorita unor probleme medicale severe, am bubuit la 90 kg. M-am trezit intr-o buna zi, o tanara de 26 ani, cu un copil minunat, un sot superb,iar cand ma uitam in oglinda vedeam o tanara in trupul unei femei de 70 ani. Am fost obsedata de slabit si am scapat de kg in plus insa aveam un fad de piele ce imi atarna d la burta iar din cauza asta am intrat intr-o depresie servera cu urmari grave. Mi-am facut curaj si am mers la medic. M-am operat la inceputul acestui an, abdominoplatie si refacerea intregului corset muscular, iar asta a fost a doua viata pe care un bisturiu mi-a dat-o. A fost ingrozitor de greu, am avut dureri incredibile insa nu din cauza operatiei in sine ci din cauza muschilor taiati si recusuti si inca mai simt dureri dupa atatea luni, insa acum arat mai bine ca la 18 ani. Am 62 Cm in talie, am un abdomen brazdat de vergeturi adanci insa sunt supla, ies din casa , nu mai imi este rusine sa ma dezbrac in fata sotului meu. Scriu asta pentru toti cei care se gandesc sa o faca si le este frica, sa nu va fie. o Astfel de interventie face minuni si eu sunt dovata vie asa cum este si Ada.

dana dorca spunea...

draga ada ,si eu am mers la dl.dan horatiu ,in mare parte datorita tie ,fara teama si cu multa incredere,pt. asta iti multumesc enorm pt. povestea ta.am facut o operatie de micsorare san,si sunt cea mai fericita femeie azi am 1 saptamana de la operatie si nu am avut nici o durere.despre dl.dan horatiu si sergiu axinte ai spus cam tot,2 oameni deosebiti care te fac fericita de la prima consultatie,le multumesc din suflet pt.tot,d-na anestezist o draguta,tot personalul polisano sibiu ,jos palaria' .in chirurgia plastica este un singur nume/ dan horatiu si ceilalti doctori .multumesc ada,multumesc dl dan horatiu

Ada spunea...

Si eu iti multumesc pentru comentariu! Imi creste inima cand vad ca alte femei merg la ei si vin aici fericite, implinite sa ne povesteasca ... felicitari minunatilor medici, au fost mereu si vor ramane cei mai buni! Mi-a placut expresia ta: "in chirurgia plastica este un singur nume/ dan horatiu" - cred ca domnul doctor va fi foarte incantat sa citeasca asta! Iti doresc mult bine. Operatia pe care ai facut-o este si pe lista mea de "to do" :)), insa nu acum. M-as bucura daca am tine legatura, sa ne povestesti cum stau lucrurile si mai departe. Adresa mea de e-mail este adarusumilea@gmail.com - da un semn acolo :) Numai bine !

Anonim spunea...

Buna fetelor,

Eu am mai incercat sa postez pe blog dar nu am reusit ca de fiecare data scriam prea mult.Anul acesta in luna mai mi-am facut operatia de abdominoplastie cu aceiasi doi domni doctori renumiti in Polisano.Ce pot sa va spun din punctul meu de vedere este ca merita orice durere aceasta interventie mai ales daca esti complexata si cu atat mai mult daca ai muschii abd rupti.Da,eu am avut dureri dupa ce mi s-a pus corsetul dar suportabile mai dificil era sa ma deplasez ca trebuia sa stau indoita de spate ,sa ma inchid la corset sau sa merg la dus singura asta vreo 2 sapt,apoi incet ,incet m-am descurcat singura.Am acum 6 luni si ceva de la op inca mai simt cate o jena abd putin incordat si o mica durere pe o parte dar ca orice interventie e nevoie de timp sa-ti revii complet.Ca o concluzie sunt fericita ca am facut operatia,nu regret nik chiar daca este o op destul de mare a meritat fiecare ban si fiecare strop de discomfort.Multumesc Ada ptr sfaturile de dinainte de operatie si ms ca impartasesti si altora experienta noastra.Raluca

Ada spunea...

Heeei, Ralucaaa, ce ma bucur ca ai scris in sfarsit !!!! Mii de pupici de la mine :X
Va fi totul bine, suntem diferiti, simtim diferit, reactionam diferit ... important e sa fie bine la final :)
Cand bem cafeaua aia ????

Anonim spunea...

Cand vrei ...poate dupa sarbatori ne facem timp.:)Te pup.

Tabita spunea...

Da, intradevar Dr. Axinte si Dr. Horatiu sunt niste oameni deosebiti, amabili, simpatici, iti castiga usor increderea prin felul lor de a fi si prin profesionalitatea de care dau dovada.
La fel ca si voi am facut si eu operatia de abdominoplastie si a fost o reusita!
Nu am sperat si nu am visat ca o sa am asa un abdomen frumos, ca la 16 ani!

Ada spunea...

Ma bucur din toata inima. Asa se intampla cand mergi la profesionisti. :) E plin internetul de operatii nereusite, facute de fel si fel de amatori ... insa cand mai vad cate un comentariu aici, imi creste inima. Si mi se confirma faptul ca n-am fost eu o norocoasa, ci noi toate - ca ii avem pe acesti medici minunati! :) Ma bucur din inima ca iti este bine si ca esti fericita. Mi-ai amintit de bucuria mea, te inteleg perfect! Numai bine iti doresc si multumesc pentru comentariu!

Ada spunea...

Tabita, lasa-mi o adresa de email daca vrei sa-ti raspund la intrebarile acelea :) Sa nu incarcam aici spatiul inutil :)

Anonim spunea...

Buna, sunt Stefana si am 7 saptamani de cand am facut operatie de abdominoplastie. Nu stiu cum este normalul de aceea va rog din suflet daca poate cineva sa ia legatura cu mine sa adrezez si eu cateva intrebari, cum ar fi: Dupa 6 saptamani renuntam la corset si cateva zile abdomenul se inflameaza si este dureros? in jurul operatie este normal sa se intareasca si sa fie pronuntat?Nr meu este 0768769083, va multumesc anticipat.

Larisa spunea...

La ce timp dupa consultatie se poate programa operatia la Dr Horatiu Dan?

Ada spunea...

Stefana si Lavinia, cred ca cel mai bine este sa luati legatura cu domnul doctor.

Anonim spunea...

Ada, nu ai cumva poze inainte si dupa operatie? Am si eu o diastaza de drepti , piele in plus si vergeturi si nu am curaj inca sa ma avant intr`o abdominoplastie, desi am fost la control si mi s`au dat toate detaliile :) Mersiii

Ada spunea...

Alina, scuze pentru intarziere! Am poze, chiar aici pe blog:
http://ada-milea.blogspot.ro/2010/04/poze.html