luni, 20 decembrie 2010

Prajitura NIEGER





- 6 galbenusuri + 100 g unt + 200g zahar se mixeaza pana la omogeniare
- se adauga apoi 2 linguri cacao, 1 lingurita bicarbonat stins, 5 linguri de lapte, 1 varf de citit de sare, 200 g faina
- tava se tapeteaza cu hartie
- se intinde aluatul cu o lingura si se da la cuptor 15-20 min

Intre timp ...
- 6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar, pe aburi, timp de 15-20 minute
- se intinde pe blatul copt si se da la cuptor in ca 10 min
- se orneaza dupa preferinta

3 comentarii:

Ada spunea...

Recunosc, incurcasem pozele :))
(dar de furat reteta tot n-am furat-o :)))

felis spunea...

Arata foarte bine... Prima data am crezut ca e chinezoaica... ca seamana, dar nu e... asa ca poate incerc si reteta asta...

retete- ina spunea...

multumesc ada,o sa incerc,desi aici faina cu untul,la copt nu prea merge,cred ca e f buna si lejera