sâmbătă, 11 aprilie 2009

CARTOFI SI CEAPA ROSIE LA CUPTOR CU PTET BALSAMIC

Reteta ii apartine Pofticioasei :D si ii multumim corasonic, ca asa bunutz a fost, ca n-a mai ramas nik :D



6 comentarii:

Bucatarasul Vesel spunea...

Frumos blogul!Succes in continuare!
Te astept in vizita pe blogul meu!
Cu prietenie,
Bucatarasul Vesel

alison spunea...

ada,buna tare cred papica asta!te pup si te astept la o leapsa relaxanta la mine!

Ada Rusu-Milea spunea...

Va multumesc tare, tare mult! De indata ce ma linistesc, o sa vin in vizita la voi ... numai ca eu vin la furat :D cand vin in vizita, sa stiti :))

camelia spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef

Mazilique spunea...

cartofii sunt facuti in vas roman?

Ada Rusu-Milea spunea...

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
As fi venit cu drag pe Petitchef, dar din pacate nu ma pot inregistra :)
ramane pe alta data!
------
Mazilique, cartofii sunt intr-un vas de yena, insa planseta de desupt e roscata si de-aia par a fi in vasul roman :)