duminică, 5 octombrie 2008

SPAGHETTI CARBONARA



- spaghetele se fierb si se trec pe sub jet de apa rece
- se lasa la scurs
- intr-o tigaie calim sunca York (cata vrem)
- cand este calita bine, punem pastele scurse peste ea si amestecam totul bine
- luam de pe foc, adaugam smantana si amestecam bine-bine
- punem din nou pe foc, amestecand in continuare
- adaugam 1-2 galbenusuri frecate si amestecam mai departe
- luam de pe foc si servim cu pofta mare, tare bune sunt ...

* o sa revin intr-o zi si cu cantitati exact
* aveti grija ce fel de smantana folositi, riscati sa se branzeasca; ideala este cea varsata, dar mai greu de gasit; recomand Albalact, Monor, Campina ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca sunt mai bune cu bacon...adica sa aiba si un strat mic de grasime[bacon sau kaiser]

Iulian Corneliu Alexandru spunea...

carbonara adevarata se face cu bacon si fara smantana iar pastele se scurg de apa doar atat fara jet de apa rece.