miercuri, 18 martie 2009

BETISOARE DE PARIS

Sursa: tanti Ica :)

250 g nuci macinate
250 g zahar + 140 g zahar
3 oua
faina cat cuprinde

- se freaca 250 g zahar cu 1 ou intreg si 2 albusuri
- adaugam nucile si faina si formam un aluat pe care il punem pe planseta
- il intindem si taiem betisoare pe care le asezam in tava pe hartie de copt
- cele 2 galbenusuri ramase le amestecam cu cele 140 g zahar si mixam puternic
- ungem cu aceasta pasta betele si le dam la cuptor cateva minute
Sunt delicioase, chiar daca aspectul nu e de nota 10!!!












3 comentarii:

Cristina spunea...

yammmmmyyyyyyyyyyyyyyy ce bune-or fi , iar imi ploua-n gura............

Ada spunea...

Valy, multumesc la fel ...
Cris, sunt exceptionale, pe cuvant!

Unknown spunea...

Cat de curand am sa fac si eu pentru soricelul de Radu sa rontaie. Te pup.