Suna aiurea si banal, dar sunt de o bunatateeeee .... rara ! Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant! trebuie doar sa-i incercati si sa va convingeti!!!
ASADAR ...
* cartofii se curata, se spala si se taie ca pentru prajit; se clatesc cu apa rece si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie, care sa absoarba apa de pe ei
* se pun la prajit in ulei incins
* cand sunt rumeni si apetisanti, se stinge focul si se muta cu o paleta intr-o tigaie mai mare, fara a adauga ulei
* peste ei, se sparg cateva oua ... noi am pus 6, la o tigaie mare plina de cartofi
* se amesteca cu o paleta usor, la foc mic, pana cand ouale sunt facute
* se condimenteaza DOAR cu sare si piper (orice adaos ii poate schimba gustul, rezultatul nemaifiind acelasi!)
Sa ne fie de bine!
2 comentarii:
Mama ce-mi ploua in gura...Fac si eu ceva asemantor numai ca dau cartofii pe razatoarea mare. Stiu "reteta" de la o matusa de cand aveam vreo 10 ani; ne facea ea papa d-asta buna.
Cam tarziu pentru cina,dar tot servesc putin din acest deliciu.Va pup!
Trimiteți un comentariu