Reteta asta e pur ardeleneasca. Poa' sa zica cine ce-o vrea :)
N-am auzit de ea pana la sibiu, si nici de la Sibiu incolo ... iar intre putinele mancaruri care mi-au placut aici, pizza asta ocupa un loc de cinste.
In primul rand pentru ca este foarte buna. In al doilea rand pentru ca se face repede. Iar in al treilea, dar nu ultimul rand, pentru ca te ajuta sa faci ceva cu painea care ramane mereu ...
No ase, se iau dara niste felii de pita ... si se purcede la drum ... :)
Feliile de paine se trec prin lapte si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt:
se ung cu sos de rosii ...
si se aseaza peste ele mezeluri dupa bunul plac ...
adaugam masline taiate felii ...
ardei gras si rosii ...
iar la sfarsit punem cascaval ras
Se coace la foc potrivit, timp de ~30 minute (sau pana e totul frumos rumenit)
Si se serveste calda, cu pofta ... dar e buna si rece, am testat eu ;)
4 comentarii:
Tare fain! Ma apuc si eu, mi-ai facut pofta! ;)
Avantajul acestei pizza este ca o poti face si pe o singura felie de paine :)
Pofta buna, Ana Maria !
Iamiiii, arata tare bine
Ce fain arata😘
Trimiteți un comentariu