Secret 🤪
Tijele de rubarba (cate vreti, cate va plac) se curata de pielita si se taie in doua pe lung, apoi felii subtirele de jumatate de cm! Se pun intr-un bol cu 1-2 linguri de zahar si se lasa cam o ora!
- adaugam 150 g unt moale (peste 80% grasime)
- adaugam 50 ml lapte si esenta de vanilie
- amestecam 300 g faina cu 5 g praf de copt si le adaugam la compozitie
- turnam in tava tapetata cu hartie de copt si peste acest aluat punem bucatile de rubarba indulcite 🥰 dar scurse de zeama
- coacem 30-35 min la 170 grade
Scoatem tava si turnam peste prajitura o bezea facuta din cele 4 albusuri ramase, mixate foarte bine cu un praf de sare si 100 g zahar.
Mai coacem 15 min, apoi o lasam la răcit pe un gratar!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu