marți, 1 ianuarie 2008

TOCANITA DE VACUTA





- se ia o bucata de carne, cat de mare dorim
- se taie cubulete si se caleste bine de tot in ulei
- se amesteca mereu, pentru a se perpeli pe toate partile
- cand e putin rumenita, se adauga ceapa (1 mai mare sau 2 mici) taiata solzisori
- se amesteca bine, se pune sare, piper si se acopera cu apa
- se firbe cca 30 min acoperita, apoi se ia capacul si se lasa sa fiarba la foc mic, completand mereu cu apa, cca 2-3 ore
- este gata cand carnea e frageda si buna, dar in oala mai e suficient sos pentru a tavali o bucata de mamaliga prin el ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare bine ca v-am gasit. Vroiam doar sa va salut si sa va spun ca imi place ceea ce tocmai am citit

Ada spunea...

Si mie imi place ceea ce tocmai am citit :), dar mi-ar fi placut sa stiu si cine a scris :)
O zi buna!