vineri, 5 iunie 2009

O viata intr-un sms ... :(

Am primit astazi un mail de la cineva drag mie, asa ca n-am putut sta cu mainile in san. Cu atat mai mult cu cat si eu am o fetita ...

Poate renuntati azi la ceva ce va bucura, pentru acest copilas ... va multumesc!

Salut,


Am aflat de o poveste care nu ma poate lasa indiferent si impreuna stiu ca putem face minuni pentru Maria, o fetiţă în vârstă de 5 ani. Daţi, va rog, mai departe acest mesaj! Renunţând azi la o cola, prelungiţi viaţa unui copil cu încă o jumătate de oră!

Maria a fost diagnosticată în aprilie 2008 la Institutul Kremlin Bicetre din Paris cu boala Tirozinemie de tip 1 (o boală foarte rară și foarte gravă), medicul curant fiind român Dl. Dr.. Bogdan Hermeziu. Diagnosticarea s-a făcut după un an de zile de investigații în România, în momentul în care copilul ajunsese să nu mai mănânce, să nu mai doarmă și să nu mai meargă. Este singurul asemnea caz de la noi!

Autorităţile din România ridică din umeri şi plimbă familia dintr-o parte în alta. Nu sunt medicamente compensate, nu sunt şanse de tratament la noi. Singura soluţie vine de la o clinică din Franţa unde Maria este tratată în prezent. Doar că 3.000 de euro lună de lună nu este puţin pentru nimeni.

Practic, fiecare jumătate de oră de viaţă Mariei înseamnă 2 euro. S-a creat o linie specială pentru a o ajuta prin SMS. Este numărul scurt 848, pentru care nu se percepe TVA. Daţi un mesaj gol la acest numă şi donaţi astfel 2 euro.

Aproape în fiecare dimineaţă, când mă trezesc, fac un efort şi donez 2 euro prin SMS la 848 pentru acestă fetiţă. Încercaţi şi voi! ca să se trezească şi Maria. Nu o lăsaţi să adoarmă definitiv de la vârsta de 5 ani!

Dacă vreţi să aflaţi amănunte despre ea puteţi intra pe www.maria.europafm.ro

Daţi mesajul mai departe la toţi prietenii şi hai să strângem împreună banii pentru cât mai multe luni de tratament şi pentru a le da medicilor răgazul necesar să găsească soluţia pentru vindecarea ei!


Vă mulţumesc,



Niciun comentariu: