sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Fasole scazuta cu carnati





***EVIDENT AVEM NEVOIE DE O MANA ZDRAVANA DE FASOLE FIARTA SEPARAT :)))
4 carnaciori afumati uscati
1 carnacior proaspat afumat
2 cepe
o jumatate de gogosar
2 rosii
1 lingura bulion
4 foi dafin

- carnaciorii se taie felii/bucati si se prajesc in ulei
- se scot si se pastreaza la cald
- in uleiul ramas, se calesc legumele taiate cubulete
- dupa 10 min se adauga rosiile decojite, taiate cubulete si dafinul
- adaugam imediat bulionul, FASOLEA, condimente si o canita cu apa
- adaugam carnaciorii si acoperim
lasam sa fiarba la foc mic 30 min aprox
- retusam gustul si servim cu castaveti murati

9 comentarii:

Ninulescu spunea...

vreauuuuuu reţetaaaaaaaa siii euuu !
Multumesc :)) !

Ada spunea...

Am pus reteta! Cu drag! Pofta buna :)

Ninulescu spunea...

Multumesc Ada !..cind am vazut doar pozele fara retete am crezut ca e concurs de fotografie :)

Ada spunea...

:D nu era, dar multumesc mult pentru aprecieri ;)
Si pofta buna!:)

Floralis spunea...

Am citit si am recitit...si am recitit...si totusi unde sunt fasolele? Nici in ingrediente, nici in reteta. Intra la legumele taiate cubulete? ;)
Oricum, pozele ma incanta cel mai mult :)))

Anonim spunea...

citeste cu atentie draga ALINA.fasolele le pui cu bulionul si condimentele......

Hritcu Oana spunea...

sunt superbe peste cateva minute inchid si eu focul ..am gustat sunt super ..imi aduc aminte din copilarie de la tara cand imi facea bunicuta mea care e in ceruri acum ..multumesc de reteta:*

Ada spunea...

Ma bucur ca mai exista cineva care isi aminteste cu drag de fasolea pregatita de bunica ...:x Pofta buna si mult bine :)

eduard spunea...

in poza am observat citeva boabe de piper negru,avem nevoie sau