marți, 6 iulie 2010

BRAVO DANA !!!!!!!!!!!!!

E BINE !!!!!
Asa cum ma asteptam, Dana e ok ... abdominoplastia a fost executata cu succes de acelasi medic minunat, domnul doctor DAN HORATIU !!!
Acum cateva minute am vorbit cu domnul doctor, Dana e foarte bine, vesela si dinamica, asa cum o stim. Pana maine sta in reanimare.
Operatia a decurs bine, fara incidente, fara niciun fel de probleme ... maine va merge in salon si domnul doctor spera ca in cel mai scurt timp sa o poata lasa acasa la Tudorel :)
Asta daca totul va fi ok in noaptea asta, maine ...

Eu nu-mi fac niciun fel de probleme. Toata lumea stie :)
Am avut emotii toata ziua, pentru ca o stiam in sala ... insa nu mi-am facut griji de niciun fel. Era pe mainile ACELEA, nu avea ce sa i se intample decat bine.

Domnule doctor, nu stiu daca Dana a reusit sa va spuna MULTUMESC (desi sincer cred ca asta a fost primul cuvant pe care vi l-a spus cand s-a trezit!!!), dar in numele ei, si al meu, va spun eu

MULTUMESC !!!!!

Ati mai facut o femeie fericita - e prima pe care am ajutat-o eu sa faca pasul ... sunt mandra de mine si da, SUNT MANDRA DE TINE DANA !!!!!
BRAVO FETITA, ai reusit !!! Esti o invingatoare!!!
Te imbratisez cu mult drag si maine vin sa te vad. Abia astept comentariul tau aici ...

Si o sa inchei cu un citat din mine :))), ceva ce am scris din inima, din tot sufletul, la povestea mea ...
"Nu, abdominoplastia NU E UN MOFT !!!
ABDOMINOPLASTIA este implinirea unui vis, intoarcerea la sentimentul acela frumos, de a te simti femeie, alungarea complexelor ingrozitoare .... este cel mai frumos lucru pe care l-am facut vreodata pentru mine ..."
Nu-i asa ?????
-----------------------------------------------------------------------------------------------

PS: 08 iulie 2010

Ieri am cunoscut-o pe Dana personal. E o minune de femeie :)
Puternica, hotarata, ambitioasa ... si acum frumoasa, asa cum si-a dorit atata vreme. 
Era inca "ravasita" dupa operatie, inca nu se daduse jos din pat, nu avea corset ...
Dupa ce am plecat eu, domnul doctor a fost la ea si dupa vreo doua ore, cand am vorbit la telefon, mi-a spus ca deja facuse nu stiu cate ture pe acolo :D
Cu putin noroc, azi va putea merge acasa. Dar asta numai daca domnul doctor considera ca e ok. Si cum la Polisano e frumos si bine, n-ar mai fi o problema daca ar mai sta o noapte.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

PS : 11 iulie 2010

Danuta e acasa de doua zile, se simte bine si miercuri merge la scos firele.
Operatia a fost un succes ... 
FELICITARI !!!




6 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo tuturor fetelor care au curaj sa faca operatia asta! vorbeste o fata care moare de frica injectiilor :)

Ada spunea...

Cris, multumim !!!! Sa stii ca daca esti destul de motivata, curajul vine de la sine ... daca pui in balanta ce castigi si ce pierzi ... faci operatia in mod cert ;) !
Te pupam!!!

Anonim spunea...

Salut fetelor!

Nici nu stiu cu ce sa incep: cu scuze ca scriu atat de tarziu sau cu multumiri Adei pentru ca m-a sustinut si incurajat...alegeti voi:-).
Ce sa va spun? A fost neasteptat de bine,a fost super chiar.Doctorul este un om extraordinar.Vreau sa va spun ca m-am trezit din anestezie si era langa patul meu,imi zambea si m-a intrebat cum ma simt.Cum ma simteam ?Eu ma simteam super,stateam in pat si asteptam sa-mi inceapa durerile...hotarata sa le fac fata...dar nimic,vreau sa va spun ca nu m-a durut DELOC,in afara de disconfortul care-l simti si dupa o cezariana,eu nu am avut nimic.Atat de bine ma simteam incat la un moment dat,in reanimare,o femeie m-a intrebat asa cu ciuda: pe dvs de ce nu va doare nimic?Binenteles ca i-am raspuns: pentru ca am stiut sa-mi aleg doctorul.Adevarul e ca-mi venea sa zburd,nu-mi venea sa cred ca am scapat de "sort"eram tot cu mana pe abdomen :-) :-).
Multumesc domnului doctor Dan Horatiu si domnului doctor Axinte,le multumesc pentru ca mi-au redat increderea in mine,de fapt despre asta e vorba, iar acele femei care nu se simt bine in pielea lor din cauza aspectului fizic stiu foarte bine despre ce vorbesc.
Cum ma simt acum?Am renascut!
Ada iti multumesc si tie pentru ca m-ai incurajat si pentru ca mi-ai fost alaturi.
Astazi,la 47 zile de la operatie,mi-am reluat activitatea,muncesc la o ferma din Irlanda si pot sa fac tot ce faceam inainte de operatie.Nu-i asa ca e extraordinar?
Dragutelor acum va pup ,s-a terminat pauza de masa si trebuie sa ma intorc la roaba si furca :-)

Pe curand,
Dana -plata :-):-) :-)

Ada spunea...

Dana, scumpa mea ... te pup de un milion de ori !!!!!! Imi pare asa rau ca nu ne-am mai sincronizat in ultimele zile de Romanicaaaa ... s-au intamplat multe in viata mea in perioada aceea si am FUGIT efectiv ... sper ca nu te-ai suparat si mai sper ca data viitoare cand vii, vom reusi sa stam la taclale mai mult (macar sa vorbim despre domnul doctor :P care vad ca ti-a ramas la inimioara si tie :D )
Ma bucur nespus ca esti asa bine, sa stii ca acum DORM PE BURTA :))) (stiu, stiu ca te-ai ofticat putin, dar .. asta este !)
Hai ca mai palavragim pe mail sau pe mess sau la telefon sau unde vrei tu ... sa stii ca eu iubesc in continuare - JUR PE ROSU !!! :))

Anonim spunea...

Salut fetelor !Bravo tuturor fetelor care are curaj pt operatia de abdominoplastie ,eu am fost operata la TG Mures am avut o nereusita si o nemultumire sufleteasca cu care ma confrut si astazi dupa 2 ani .Fetelor va rog mult cinei hotarata sa faca operatiea aceasta cereti informati dela doctorul pe care il alegeti sanu patiti ca si mine !!!!!!!!

Ada spunea...

Dar ce s-a intamplat ???