marți, 12 octombrie 2010

Val de lumina in jurul globului



Dragi prieteni,
mamicile de ingeri au nevoie de noi!! Trebuie sa le fim alaturi si sa luminam pamantul ... va atasez mailul de la Bianca Brad si va rog sa fiti si voi alaturi de ele! Daca puteti!
Eu voi incerca sa fiu! Pentru cele doua mamici de ingeri pe care le iubesc din tot sufletul ... Viorica si Simona!
-------------------------------------------
In SIBIU comemorarea va avea loc la catedrala de pe Mihai Viteazu !!! Vineri,15 octombrie ora 19.00.
-------------------------------------------
"Dragi prieteni :-)))!

Tuturor celor care va trimit acest mesaj, doresc sa va fac o invitatie, la care m-as bucura sa raspundeti afirmativ, fiind vorba de un eveniment deosebit, care va avea loc in premiera nationala !

Data de 15 Octombrie a fost declarata in mod oficial, in SUA, Canada, Australia si alte tari ale lumii, "Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor", data in care, peste tot in lume, la aceeasi ora, respectiv 19.00 (ora locala din fiecare tara), se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi. .

De ce timp de o ora? Pentru ca, daca se vor aprinde lumanari in toata lumea, la ora locala (19.00) a fiecarei tari, se va crea un "val de lumina" , care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore!!!!!
Imaginati-va!...doar imaginati-va cum s-ar vedea de sus, acest val !!!

In Romania, evenimentul se va desfasura simultan in 11 orase in care, la ora 19.00 se vor aprinde sute de lumanari in memoria bebelusilor si a copiilor deveniti ingerasi.

In Bucuresti lumanarile se vor aprinde in Parcul din fata Ateneului Roman. Detalii despre locatiile din tara, gasiti pe: www.OrganizatiaEmma.ro
Cine nu poate ajunge la eveniment poate totusi participa indirect, aprinzand lumanari oriunde s-ar afla. Fie ca va adunati intr-un grup, fie ca sunteti 1-2 persoane si gasiti un loc fie intr-un parc, intr-o curte, mai aproape sau mai departe de casa, fie chiar in casa voastra, unde sa aprindeti cat mai multe lumanari, de orice fel, important este sa ne alaturam miilor de oameni din intreaga lume, care vor face acelasi lucru, la aceeasi ora, in orice colt al lumii ar fi!
Ar fi minunat daca ati fotografia lumanarile aprinse si le-ati trimite pe adresa: contact@organizatiaemma.ro.
La fel de minunat ar fi daca ati trimite mai departe acest mesaj, cat mai multor persoane!
Va multumesc!

Bianca"


Mai multe detalii aici

4 comentarii:

mirela spunea...

Draga mea Ada,cu un an in urma,trebuia sa fiu nasa unei fetite,aici se aleg nasii de botez inca de cind mamica este gravida,a venit clipa mult visata de toti ,parinti ,bunici si nasi,dupa dureri cumplite si o cezariana cam tirzie ,s-a nascut Alina,o fetita bine dezvoltata si cu pofta de viata,dar cind a consultat-o pediatru,nu i-a dat sanse de viata doar 2 ore ,avea o malformatie intre inima si plamini ,nu se facea oxigenarea singelui,avea o ramificatie ceva lipsa,asa am inteles eu din cele spuse de medici,desi au spus ca traieste 2 ore ea a luptat si a murit doar dupa 12 ore,nu erau aparate care sa o salveze ,sistemul asta putred.Nu am apucat sa o vad sau sa o tin in brate sa pot sa o botez, sa ii dau un nume,acum cind povestesc am ochi plini de lacrimi si inima strinsa ,dar am speranta ca parintii ei vor trece cu bine peste acest incident si vor pute sa mai faca macar un copil,sunt tineri si au putere(19-20ani)si toata viata inainte.Eu cred ca si Alina ,ca si alti bebelasi sa transformat intr-un inger.Dumnezeu sa ii odihneasca pe toti beby din lumea asta,care acum sunt ingeri.

Ada spunea...

Dumnezeu sa ii odihneasca ! Iar parintilor, sa le dea putere, caci nu cred ca exista o durere mai mare ca cea de a-ti duce copilul la groapa ... Sper sa fii si tu alaturi de mamicile de ingeri. Sa incercam sa fim cu totii, atat cat putem. Putin + putin = mult! :)

Anonim spunea...

Multumesc din inima ca esti din nou alaturi de noi...ca intodeauna de altfel...
MULTUMESC!!!
Simona

Ada spunea...

Ce sa fac daca va iubesc ??? :)
Ne vedem vineri la 7, sper sa reusesc si sa venim in formatie organizata !;)
Va pup, mamici minunate!!!