vineri, 28 ianuarie 2011

Magazin de fire de tricotat

Dragele mele / dragii mei,
cu totii cred ca stiti pasiunea mea pentru andrelit :)
Da, tricotez si o fac cu mare, mare drag ... am inceput cu niste andrele folosite, primite in dar de la o prietena (bine, antrenamentul mi-l facusem la mamaia, i-a mi-a dat toate indicatiile pretioase ...) si am executat o vesta pentru mama soacra, de toata frumusetea.
Apoi am invatat sa fac sosete ... si am facut pentru un batalion :))), asa drag mi-a fost.
In fine, asta e pasiunea mea, mi-e draga, o iubesc si ma mandresc cu asta, chiar daca unii, dar mai ales UNELE se uita crucis cand aud ca tricotez :P

Ceea ce am vrut sa va spun de fapt, este un secret mare de-al meu: locul de unde ma aprovizionez cu fire!
Magazinul se numeste DianaDesign, iar cum eu iubesc tot ce tine de ... Design ;) n-aveam cum sa nu iubesc si magazinul asta ...
Va invit sa aruncati o privire. Cu siguranta veti gasi ceva sa va placa ...Si daca vreti sa vedeti ce lucrez ... va invit aici:
Ada Passion Design ;)

3 comentarii:

CCristinaC spunea...

Imi place blogul tau. E interesant, iar magazinul are lucrusoare foarte frumoase. Felicitari! Te-am adaugat in lista mea de bloguri preferate.

Ada spunea...

Multumesc mult, Cristina! Ma bucur ca iti place lumea mea si te astept cu drag aici, mereu!

Anonim spunea...

Avem un magazin online cu fire care cred ca ti-ar fi de folos pentru ca preturile sunt de timpul 10 bucati la pret de una. Toate firele sunt produse in Romania la Bicaz. fire-engross se numeste site-ul, se gaseste usor pe google.