marți, 1 februarie 2011

De ce Dan Horatiu ??? Iata de ce ...

Am gasit pe DespreCopii, bantuind pur si simplu, un articol ...

Il puteti citi aici si puteti vedea ca am avut perfecta dreptate. Doar ca eu am avut indrazneala sa scriu despre asta ...
Articolul e vechiut, subiectul inchis ... altfel e clar ca scriam ceva :)
Si nu, nu e pentru domnul doctor - el stie cat de mult il pretuiesc - ci pentru femeile care vor si n-au curaj ...

Editez ca sa adaug un articol scris de mine acum 5 ani ... AICI



4 comentarii:

Anonim spunea...

Asa este Ada,e cel mai bun doctor,eu nu pot sa uit ca la o saptamana de la operatie (abdominoplastie) ma plimbam pe B-dul Mihai Viteazul iar la 5 saptamani faceam munca fizica,nu vorbesc despre maturat sau aspirat ma refer la faptul ca munceam in ferma de la 7:30 la 18 nici mie nu-mi venea sa cred ca pot :-))))).
Deci tot respectul si recunostinta mea pentru domnul doctor Dan Horatiu.

Dana Albu

Ada spunea...

Danaaa, multumesc pentru comentariu. Stiu ca este asa ... eu nu pot sa uit ca acum 5 ani (in aprilie), simteam pentru prima data pe pielea mea ce poate face un adevrat medic ...
Vazusem deja - cu alti 3 ani parca in urma, cand a operat-o pe soacra mea - ce poate face, insa mie mi-a dat sansa sa-mi cresc copilul ... pe care aproape ca mi-o luase orgoliul unui ... doctor (?) ... am si acum articolul despre el scris si salvat aici ... De cate ori aud sa vad scris numele STRETEAN ma trec fiori ... insa n-am publicat acel articol, pentru ca am gandit ca Dumnezeu mi-a trimis sansa prin acest medic minunat ... asa ca am decis sa ma bucur de copilasul meu si sa nu uit nicio clipa ce a facut dr. Dan pentru mine.
O sa editez imediat articolul ca sa pun linkul de la ceva frumos, scris de mine acum 5 ani ...

Stefania spunea...

Frumoase postari ! Blogul tau este minunat !

Eu sunt o bloggerita incepatoare , si am nevoie de putin ajutor pt a ma integra mai usor in lumea bloggerilor scriitori !

Ai fi interesata de o promovare reciproca a blogurilor noastre prin bannare publicitare ?

Astept un mail ( doryanna_324@yahoo.com ) in caz ca iti surade ideea si vorbim mai multe !

Mult succes pe viitor !

Ada spunea...

Stefania, iti multumesc pentru cuvintele frumose. Din pacate, blogul meu nu este unul comercial ... nu expun bannere decat pentru cine simt eu ... nu fac reclame, nu iau bani, etc. Toti cei despre care am vorbit in acest blog, care au bannere sau articole de "reclama", au primit asta pentru ca o merita, nu pentru ca as avea ceva de castigat.

Iti doresc mult succes in lumea virtuala si sper sa mai treci pe la mine, daca iti face placere!
O zi minunata iti doresc!