duminică, 13 februarie 2011

Valentine's day ...

Am simtit nevoia acuta de a scrie despre ce simt fata de ... sarbatoarea asta (comerciala, de altfel!), a sfantului Valentin.
Ei bine, nu simt nik !
Nu o recunosc ca fiind sarbatoarea mea, cum nu-l recunosc nici pe sfantul Heinz al nemtilor, pe sfantul Pierre al francezilor, sau pe John, al englezilor ...
Toti acesti sfinti sunt lipsiti de importanta pentru viata mea. :)

N-aveti decat sa aruncati cu ce vreti (as prefera niste sculuri de Tweed sau niste prajituri de la Laure, ca deh, iubesc vreo 3 si toate talentate :)))) ), dar refuz sa sarbatoresc aceasta "zi a indragostitilor" si gata!

Eu iubesc in fiecare zi ... n-am nevoie de o zi importata de la americani, in care sa declar cui vreau eu, ca il iubesc. Il iubesc si gata ! Zi de zi, ceas de ceas ... ramane in sufletul meu, mereu! :)

Nu vreau Valentini, Dragobete (eu sunt moldoveanca, la noi nu exista dragobete !) ... vreau sa raman romanca, daca tot vreau sa fiu mandra de asta intr-o zi :D

Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez tuturor Happy Ballantine's Day :)) si sa va doresc o saptamana superba, plina de iubire, de fericire si de intelepciune.
Si nu uitati ca dragostea trebuie sa existe in sufletele voastre zi de zi ...

3 comentarii:

kale spunea...

Ai foarte multa dreptate! Este o chestie comerciala, iubirea nu se pune pe taraba...problema este ca acest lucru prinde la tinerii nosti...

mirela spunea...

Ai mare dreptate,,,,dragostea este in fiecare zi(cine iubeste,eu iubesc) si nu o poti cumpara,,,,,Pupp!!!

Anonim spunea...

Partial sunt la asentimentul tau,da e comerciala sarbatoarea(care sarbatoare nu s-a transformat intr-una comerciala),dar totusi se celebreaza dragostea,e sarbatoarea dragostei. Acum ma intreb daca sarbatoriti 8 Martie fetelor?De ce?