marți, 5 iulie 2011

Sfaturile Lotusului (o treaba cu Feng Shui)

Nu ma pricep la chestiile astea (nustiude-astea!!!:)), dar sfaturile sunt bune si m-am gandit sa le impartasesc cu voi, asa ... ca sa ma iertati ca am lipsit atat de mult, ca n-am mai pus nimic nou de multa vreme ...
-------------------------------------------------------------------

1. Da oamenilor mai mult decât se asteapta si fa-o cu bucurie.


2. Casatoreste- te cu un barbat/femeie cu care îti place sa stai de vorba. Pe masura ce vei îmbatrâni, îndemânarea de a face conversatie va fi foarte importanta .3. Nu crede tot ce auzi, cheltuie tot ce ai si dormi când vrei.4. Când spui 'Te iubesc' asa sa fie.5. Când spui 'Îmi pare rau' priveste omul în ochi.6. Logodeste-te cu cel putin sase luni înainte de a te însura.7. Crede în dragoste la prima vedere.8. Nu râde de visurile cuiva. Oamenii care nu au visuri, nu au prea multe.9. Iubeste mult si pasional. Poti fi ranit, dar este singurul mod de a trai din plin.10.În dispute, lupta cinstit. Nu pronunta nume.11. Nu judeca oamenii după relatiile pe care le au.12. Vorbeste rar, dar gândeste repede.


13. Când cineva îti pune o întrebare la care nu cunosti raspunsul, zâmbeste si întreaba: De ce vrei sa stii?'14. Tine minte ca marea iubire si marile realizari comporta mari riscuri.15. Spune 'Noroc' când auzi pe cineva stranutând.16. Când pierzi, nu pierde şi lecţia.17. Tine minte cei trei 'R': Respecta-te; Respecta pe altii; Responsabilitate pentru toate actiunile tale.18. Nu lasa ca o mica disputa sa strice o mare prietenie..


19. Când îti dai seama ca ai facut o greseala, incearca imediat sa o corectezi.20. Zâmbeste când ridici telefonul. Apelantul va simti asta în vocea ta.21. Stai o vreme singur.


Un prieten adevarat este cineva care, strângându-ti mâna, îti atinge inima.

2 comentarii:

Anonim spunea...

test

Ada spunea...

Atat ??? :))