joi, 15 septembrie 2011

Votam pentru E.M.M.A.

Dragele mele, am sustinut pe facebook organizatia EMMA, asa cum am facut mereu si, de data asta, v-am indemnat si pe voi sa votati. Inteleg ca este destul de neclara treaba asta, asa ca va aexplic pe scurt aici. EMMA participa la un program de granturi acordat de o banca si are nevoie de cat mai multe voturi. Pentru a putea vota, urmati pasii de mai jos :) 1. Inregistrati-va aici: https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ 2. Intrati aici: https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ si dati click pe Proiecte propuse de ONG-uri 3. Selectati BUCURESTI 4. Cautati sectiunea "Servicii sociale" (este a doua, dupa Educatie) 5. Bifati "Alaturi de parintii de inger" si votati! VA MULTUMESC IN NUMELE TUTUROR MAMELOR CARE VOR SIMTI MANGAIEREA VOASTRA!

3 comentarii:

Dana Albu spunea...

Draguto,bravo tie ca sustii asemenea organizatii!Eu am votat si sper sa voteze toate persoanele cate citesc indemnul tau.
Te pup,
Dana

Anonim spunea...

Multumec Ada!!!, acel multumesc special, de la toate mamicile de ingerasi
Simona

Ada spunea...

Dana, multumesc din inima! :X

Simona, eu va multumesc voua! Pentru fiecare lucru pe care l-am invatat de la voi! Te imbratisez cu drag pe tine si pe toate celelalte mamici minunate!!!! :X