luni, 10 octombrie 2011

Eu, Tribuna si placinta :)





Am primit azi un mail, prin care eram anuntata ca bloguletzul meu a aparut "la gazeta" ... am cautat iute pe net, am citit, am facut doua piruete de bucurie :D si am decis: placinta cu dovleac din cuptor, o dedic astazi celor de la Tribuna, care au scris asa frumos despre noi aici .
Va rog asadar, serviti cu incredere, e facuta cu putin dovleac, dar cu multa, multa dragoste !!!

Si drept recompensa pentru un asemenea gest frumos, acord acestui ziar cu toata dragostea, incepand de astazi dreptul de a publica retete de pe blogul meu GRATUIT ! Pentru ca asa am invatat si eu de la altii ;) Iar blogul meu va ramane mereu unul public, unul menit sa ajute, nu sa castige ceva! (motiv pentru care nu veti gasi aici niciun banner publicitar!)

O zi minunata tuturor!

2 comentarii:

dana spunea...

Felicitari Ada..si la cat mai multe aparitii..:))..ma bucur enorm.. ca alaturi de voi,fac parte din blogosfera culinara sibiana,la care cei de la Tribuna,faceau referire.
Multa bafta in continuare!!

Ada spunea...

Multumesc Dana! Am fost mandra de mine si de voi cand am citit articolul :) Din atatea bloguri, sa ne aleaga pe noi ... e frumos :)
Te felicit pentru tot, ti-am bantuit blogul in ultimele zile si mi-a placut tare mult. Iti doresc numai bine si ... sa ne intalnim in "good food" :))))