marți, 10 iulie 2012

Bravo mie !!! :))


La 1 ianuarie porneam intr-o lupta ... una grea, dar frumoasa, o provocare majora a vietii mele ... 
Dupa ce am mers la nunta varului meu, carand cele 86 de kg, am tot incercat sa slabesc si am si reusit, insa ... mereu slabeam 5, puneam 2 la loc ... am ajuns astfel la 83,2 kg, cu care am intrat in 2012 ... trista, deprimata si dezamagita, asa m-a gasit pe mine noul an :(
Au urmat 5 luni de regim, de chin si de lupta cu mine (sau cu gura mea :)))), grele, recunosc, tinand cont de faptul ca:
1. sunt o mare, mare, mare gurmanda ..
2. in aceasta perioada au avut loc cel putin 4 evenimente mari, pentru care am facut tavi si tavi de prajituri ..
3. tot in aceasta perioada, am inceput colaborarea cu "Raluca si Razvan", unde am facut tot felul de dulcegarii ...
Mi-a fost foarte greu sa am taria sa nu gust! Mi-a fost foarte greu sa ii aud pe altii gemand din cauza amandinelor mele ... :))
Mi-a fost greu, dar dorinta de a fi frumoasa, a fost mai mare (vorba aia, am trecut eu prin sala de operatii pentru asta, era chiar culmea sa nu ma pot abtine de la mancare :)))
Tinta mea era sa ajung la 65 kg .... cat curaj !!!!!

Atunci cand am pornit la acest drum, prietena mea, Ioana Mihai a spus ca daca ajung acolo, imi va face un aranjament floral superb ... am tanjit 5 luni dupa el ... si .... .... ....


L-am castigat !!!!!!!DA, ESTE CEL DIN PRIMA POZAAAAA !!!!
 Si desi dupa o pauza de 3 zile (imi place sa spun ca am facut cura de 12 zile : 3 zile carne, 3 zile lactate, 3 zile legume-fructe si 3 zile ciocolata si biscuiti :))) cantarul arata mai mult, eu stiu ca acolo sunt si pornesc increzatoare catre o noua tinta .... cea finala de data asta - 60 kg- caci nu vreau sa fiu chiar cea mai frumoasa din Sibiu :))))

Multumesc Ioana pentru incredere si pentru faptul ca m-ai motivat sa lupt ;), multumesc din inima  pentru acest buchet minunat ... asa cum am spus, este cel mai frumos buchet pe care l-am primit vreodata in viata mea ... iar cei care vor sa ma surprinda,sa o caute pe Ioana ;) Primesc si buchete anonime de la admiratori! :)))

Va imbratisez cu drag, va doresc sa aveti puterea sa schimbati tot ce trebuie schimbat in viata voastra ... sa mancam doar cat sa traim, si nu invers (sa traim ca sa manacam!). Sta in puterea noastra sa fim asa cum vrem. Am inteles asta acum. Doar unele chestii nu se mai pot schimba .... dar le putem simti cu sufletul, si e destul ... asa cum spunea Brancusi "nu este atat de important sa fii iubit, cat sa iubesti tu, cu toata puterea si cu toata fiinta" ... intelegeti ce vreti fiecare :))

Si o imagine de ansamblu, ca sa intelegeti ce vreau sa spun ...


... iar la asta se cerea o schimbare de look, una care sa ma faca si mai frumoasa decat reusisem eu :)) Tunsoare scurtaaaaa, ma simt de milioane, niciodata nu am fost atat de fericita cu mine !!!!!!



PS: voi publica doar comentariile care imi vor face ziua frumoasa ... daca aveti chestii negative de scris, va rog sa parasiti acest blog! E foarte simplu!
A, si voi publica doar ceea ce doriti voi sa public. Daca cineva doreste sa nu-i public comentariul, il citesc si il sterg  ;) doar sa mi se ceara ...


Edit: nu, nu sunt dezbracata :))) port o rochie orange fara bretele ....

20 de comentarii:

geaninutza spunea...

esti de milioane Ada!!!!

ai facut un efort dar a meritat
poza facuta inainte si acum arata foarte bine kg in minus

iti doresc sa ajungi cat mai repede si SA TE MENTII la cele 60kg

cat despre tunsoare, nici nu stiu daca sa-mi para rau ca ti-ai tuns minunatul de par

eu una nu as fi avut curaj sa fac o asa taiere de par :))

aveai un par frumos, bogat si lung
dar a fost decizia ta, daca tu esti fericita atunci e foarte bine

sa faci poze din mai multe pozitii ca sa se vada bine tunsoarea
imi place si asa dar imi pare rau de parul tau

te pup si mult succes in ceea ce-ti propui

Unika spunea...

Bravo tie Ada.Felicitari.
E superb buchetul.Pupici (Daniela S)

Ada spunea...

Geaninutza, multumesc din inima! Sa nu-ti para rau, parul creste si nu avem de ce regreta. Eu insa, cred cu tarie ca un par care sta doar in coada mai mult de o luna, nu mai are farmec lung ... eu in ultimele luni, tot asa am stat ... deci la ce bun un par lung si frumos, daca e tinut in coada ??? Eu sunt foarte fericita asa, alte poze nu fac acum, ca va sochez prea mult ... la spate e mai scurt ca al lui Sorin :))) Multumesc pentru cuvintele frumoase, o sa incerc sa raman sub 60, ca sa mai pot savura si eu o amandina cand si cand ;)

Ada spunea...

Multumesc Daniela !!! Buchetul este intr-adevar minunat ... <3

Livia spunea...

Te felicit din suflet! Iti doresc o mentinere cat mai lunga si usoara!

Dana spunea...

Draga mea te felicit ca ai reusit,esti un examplu demn de urmat(mai ales de mine :-))) ) si dupa cum ti-am mai spus buchetul ti se potriveste perfect,este exact ca tine: vesel,original,superb si cu stil.
Cat despre tunsoare,iti vine fffffffffff bine,te face sa arati SI MAI TANARA SI MAI FRUMOASA !Te pup si te imbratisez cu drag

Ada spunea...

Multumesc din inima, fetelor !! Sunt mandra de mine si astept sa va vina randul :) A, si astept sa ajung la 60, sa merg cu fetele la Hermania sa mancam .... salata :)))))))

Ana Maria spunea...

Felicitari draga Ada! O mare realizare! Te felicit pentru modul in care ai abordat batalia si ai castigat-o! Si eu am slabit 10 kg de la inceputul anului, dar nu pt ca am vrut sau pt ca am tinut vreo dieta speciala, ci din cauza stresului! Si batalia continua! Mult succes amandurora!

Unknown spunea...

Wow!! Felicitari! Ma bucur pentru tine! Arati minunat, se vede ca radiezi. Si eu am de dat cel putin 10 kg jos de 1 an si 8 luni, de cand am nascut. Dar pauza, acolo se incapataneaza sa ramana. Bine, recunosc ca si vointa imi lipseste. Offff, grele, grele. Te pup!! :*

Dorina spunea...

Felicitari ! As vrea sa am taria ta , sa ajung si eu la 60 de la cele 70 , dar recunosc , sunt lasa , mereu invinge pofta

Blogul lui Jeny spunea...

intra-devar avem nevoie ueori de motivatii si de oameni care s afie alaturi de noi. Ai reusit sia sta e important. Ca te simti bine , ca ai devenit optimista si fericita!!!! Asta conteaza cel mai mult. Felicitari si tot inainte! Florile imi plac la nebunie, ma bucur si eu de orice floare primita.

Anonim spunea...

Bravo Ada pentru ca ai reusit ceea ce ti-ai propus!
Imi place noul look iti sta tare bine
:-)

Ema

LadyMoon spunea...

wow...felicitari , felicitari , felicitari , vointa dvs este de invidiat :)

Ada spunea...

@Ana-Maria: imi pare rau ca ai slabit asa, dar ... in tot raul e si un bine :) Succes in continuare si multumesc pentru cuvintele frumoase!

@Camyuta: sa stii ca ma simt minunat, parca sunt alt om ... iti doresc sa te bucuri de asta si tu, in curand ;)

@Dorina: habar nu ai cat de pofticioasa sunt eu !!!! Trebuie sa vina momentul ACELA, si de acolo, totul merge struna ;)

@Jeny: multumesc, asa e ... conteaza cine ne ajuta in lupta asta, iar eu recunosc, am avut multi oameni dragi alaturi de mine cu sufletul ...

@Ema: multumesc, scumpa mea, din toata inima !!!!

@ Lady Moon: multumesc mult, mult de tot !!!

Fetelor, daca doriti detalii despre felul in care am slabit, da-ti de stire ...

Anonim spunea...

si cura de slabire? ne-o dai si noua?

Ada spunea...

Sigur !!! Am mancat disociat, urmand dieta Monicai Anghel: 3 zile carne si preparate din carne, 3 zile lactate si 3 zile legume si fructe. Si in paralel exercitiile lui Carmen Bruma si putin Pilates la inceput ...

Oana spunea...

Toate felicitarile! Aceeasi schimbare am reusit-o si eu, dar de la 98 kg.(in 2009) la 57-58 in prezent si am grija tot timpul sa ma mentin. Sunt si eu o mare gurmanda, pofticioasa, imi place sa gatesc:) Totodata fac in continuare sport (inot si bicicleta medicinala)in limita timpului disponibil. Am trecut si eu de la par lung la par scurt si ma simt fff bine in pielea mea! Ma bucur pentru realizarea dvs dpdv al look-ului si multumesc mult pt. tot ceea ce citesc aici pe blog! Toate cele bune!

Anonim spunea...

Buna! Ti`am citit blogul si vreau sa iti spun felicitari pt tot~ Am si o intrebare...cu cine sau unde te`ai antrenat ca sa slabesti?

Ada spunea...

Oana, multumesc din suflet. Te rog sa-mi spui Ada, aici suntem intre prieteni, nu se cade sa ne adresam cu dvs ;) Te pup si iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Multa bafta si tie in continuare, lupta asta e pe viata pentru noi ;)

Ada spunea...

@Anonim: nu m-am antrenat cu cineva anume si nici undeva anume, am facut acasa exercitii de pe dvd-ul lui Carmen Buma "3S".
Acum merg regulat la zumba, si ma intreb in fiecare zi, de ce am asteptat ata de mult .............:)