Daca tot suntem la capitolul "preparate complicate" :))) , va prezint cea de-a doua creatie a zilei :
* cateva mere se curata, de dau pe razatoarea mare si se calesc cu zahar si scortisoara; se lasa la racit
* se ia o foaie de aluat foietaj, se intind merele pe ea, se ruleaza ca un cozonac si din el se taie felii groase de 1 - 1.5 cm
* se aseaza frumos pe hartie de copt si se coc la ~ 200 gr
* se servesc pudrate cu zahar
~ nu uitati, cand musafirii savureaza, va stergeti pe frunte cu un servetel, multumiti de laude si spuneti "vai, de-ai sti cat de migaloase sunt!!!" :))))))))))) O sa va creada toata lumea !!!!
POFTA BUNA !!!!!
6 comentarii:
Asa, da!! Stiu pe cineva care a cam transpirat langa ele, dar din alte motive :)))
Foarte frumosi si cred ca si gustosi ,dar te rog sa imi raspunzi la o intrebare :cum ii tai felii fara sa nu se deformeze ?
Bianca, imi pare rau pentru acel "cineva" ... stiu ca ar fi savurat fiecare bucatica .... insa e un erou ;)
Feliile se deformeaza usor la taiat, dar asta nu m-a incurcat cu nimic. In tava, inainte de cuptor, la-eam asezat usor si ... gata :) Am sa pun o poza cu ele inainte de cuptor:0
Am vazut acum ca este deja poza :)
Arata super si cred ca sunt si deicisi,o sa-i incerc si eu!
Trimiteți un comentariu