marți, 4 decembrie 2012

MULTUMESC !!!!!!!





MULTUMESC pentru cea mai mare surpriza din acest an ! MULTUMESC pentru lacrimile de aseara, pentru bucuria pe care ati adus-o in inima mea ... va multumesc pentru tot!

Acum cativa ani, paseam timida in blogsfera ... incepusem sa stau prin bucatarie tot mai mult, si descoperisem ca-mi place! Buna mea prietena, Noe, mi-a facut un blog pe un domeniu pe care il aveau ei, iar adresa era "ada.clickaici.ro" :))))))))
Ne-am distrat copios in perioada aceea ... bantuiam mult pe forumul culinar.ro, locul de unde am invatat enorm de multe lucruri. Din pacate, orgoliile si mandriile nu-si prea au locul pe un forum culinar, asa ca multe dintre fetele talentate au plecat de acolo. Si cu ele, si noi, ucenicii ....

Nu stiu exact cand am creat acest blog ... dar stiu sigur ca era noapte si ca-mi prindeam urechile :), pentru ca nu ma pricepeam la aproape nimic la vremea aceea.
Tot ce stiam era ca prietenele mele ma rugau sa-l fac, ca sa nu mai fie nevoite sa ma sune mereu :)

Cand l-am creat, i-am spus "Ada's World" ... am pus o bucatica de suflet, retetele mele si i-am dat drumul ... astazi, oameni din toate colturile lumii intra aici, sa-si gaseasca reteta dorita, sa caute o masca pentru fata sau sa-si povesteasca experietele de la Polisano :)
Astazi, blogul meu este cunoscut de toata lumea, desi nu l-am promovat niciodata cu adevarat ... s-a promovat singur, prin articolele sale ...

Pe 3 decembrie, a avut loc "Gala pentru Supervoluntari". Stiam ca Asociatia "Maini Unite" va fi nominalizata la multe categorii, dar  aveam acolo pe minunata noastra Ana-Maria Micu, asa ca eram linistita. Stiam ca fusesem nominalizata pentru "Cel mai simpatic voluntar" dar nu aveam nicio sansa sa iau vreun trofeu. ca si in viata reala, au fost alti voluntari, mult mai simpatici decat mine :)))

Mi-am luat asadar pantalonii de trening pe mine si ... am plecat la zumba ... :)))
Iar in acest timp, la "Continental Forum" Sibiu, primeam un trofeu, o diploma si un buchet minunat de flori ...
Sunt declarata oficial BLOGGERUL ANULUI 2012 ....

VA MULTUMESC! DATORITA VOUA, AM TRAIT O EXPERIENTA MINUNATA! UNICA!
Este un sentiment ... abolut uluitor ...

MULTUMESC!

Rondul de Sibiu
Citynews
Sibiu 100%






5 comentarii:

Bianca spunea...

Bravo, Ada noastra! Felicitari si la mai mare!

Ada spunea...

Multumesc, Bianca!!! Va iuMbesc la nebunie !!!! :)

Dana spunea...

Felicitari Ada draga,ma bucur mult pentru tine!

Livia spunea...

Felicitari si la mai multe! Chiar meriti tot ce e mai bun!

Anonim spunea...

O meriti din plin, felicitari!

Laurukul