Stiu ... am lipsit mult din blogsfera si recunosc, cu mana pe inima, ca am lipsit la fel de mult si de prin bucatarie. Am gatit, dar m-am limitat la ce aveam deja pe blog, asa ca nu prea am avut ce posta.
Ieri am facut cascaval pane. Nicio filosofie. Doar ca vorbind cu o prietena, aceasta mi-a spus ca ei nu i-a iesit niciodata ... asa ca va pun o poza finala, neinspirata, pentru ca nu ma gandeam sa postez, si revin cu poze la detalii data viitoare cand il fac :)
Pentru aceasta poza trebuie sa-i multumim Maiei, ca nu l-a papat pe tot :))) si am apucat sa o fac. :)
* cascavalul se taie felii, de grosimea unui deget - noua ne plac mult fasii de cascaval, se patrund mai bine si au alta textura in interior, dar le puteti taia cat de mari doriti. Sfatul meu, e ca dintr-o felie de grosimea unui deget, sa taiati fasii de 2 cm latime si asa sa le preparati
* feliutele obtinute se trec prin urmatoarele: FAINA - OU BATUT SI CONDIMENTAT - FAINA - OU - PESMET
* asta e de fapt secretul, zic eu ... sa fie bine"tapetate"
* dupa pesmet se pun direct in tigaia incinsa, se prajesc pe ambele parti la foc mediu, pana sunt rumenite frumos
* se serveste cald, cu salata verde ... hmmmm, deja mi-e pofta :))
* noua nu ne place rece, asa ca nu fac decat pentru o masa. Va sfatuiesc sa faceti la fel :)
POFTA BUNA !!! Reusita e sigura ! ;)
Il papati pe post de aperitiv, fel principal, desert :))) ... ce vreti voi !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu