vineri, 12 iulie 2013
Fasole verde cu usturoi
* fasolea se fierbe in apa cu sare
* se scurge bine, iar in acest timp punem la calit o ceapa si doi catei de usturoi zdrobiti
* separat facem un mujdei din 4-5 catei de usturoi, sare, ulei si apa
* adaugam fasolea, amestecam usor si cand totul pare sa se fi imprietenit :), adaugam o cescuta de mujdei
* condimentam dupa gust cu sare si piper, punem capacul si lasam la odihna cateva minute
Mie imi place foarte mult, este o mancare din copilaria mea, imi aminteste de Maicuta mea si o mananc mereu cu drag ...
Va doresc si voua la fel :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
cand mai incerci sa pui retete exista un mic amanunt care de altfel este cel mai important si pe care nu l-ai pus : GRAMAJ.
Cand mai incerc :D, voi tine cont de sfatul tau ;)
reteta este super gustoas... GRAMAJUL nu conteaza, cantitatile depind de gustul fiecaruia!
Trimiteți un comentariu