Sursa: Vi (Mama Celeste)
200g faina
125g unt la temperatura camerei
100g zahar pudra
25g amidon alimentar
60ml lapte degresat
1 galbenus
2 lgt coaja rasa de portocala Dr.Oetker Finesse
1 lgt praf copt
ciocolata cu lapte pt. glazura
"Intr-un castron se freaca spuma untul cu zaharul,se adauga laptele galbenusul si coaja de portocala, urmate de amestecul de faina, amidon si praf de copt.
Totul se mixeaza bine, dupa care se captuseste o tava cu hirtie pt. copt,se toarna aluatul in sacul de spritat cu virf de stea si se spriteaza forme dupa dorinta pe tava, dupa care se pun la copt 15 min.
Se lasa la racit pe tava.
Intr-o canita, cratita,etc. se topeste ciocolata (atentie nu mai mare temp. de 40C) si fiecare virf de biscuite se scufunda in aceasta glazura si se lasa la uscat pe gratarul de bucatarie. "
Dupa preparare, dar inainte de cuptor, lasati aluatul 10-15 min la rece (frigider sau congelator)
De preferat ar fi sa formati deja biscuitii pe tava i cu tava sa-i bagati la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu