marți, 1 ianuarie 2008

PRAJITURA ARABELLA

Sursa: nasha Piri


BLAT:
6 oua
140 g zahar


- se bat albusurile spuma, se adauga zaharul +

4 galbenusuri
2 linguri de faina
1 praf de copt
140 g nuca macinata

- se da la cuptor la foc mic

CREMA:
2 galbenusuri se freaca cu 250 g margarina si 140 g zahar pudra + o lingurita de ness

ASAMBLARE: BLAT, UN STRAT DE NUCA TAIATA BUCATI, CREMA

3 comentarii:

Edith spunea...

Buna, bine te-am gasit, Ada!
Arata super prajiturica asta, mie imi place tare nuca...

Laura spunea...

Draga Ada,
Iti urmaresc de mult blogul ai niste retete minunate.Am si eu o intrebare in legatura cu prajiturica...vine blatul apoi un strat de nuca si crema?Nu trebuie blatul putin insiropat nu e prea uscat?Nucile se taie au se macina?
Multumesc de raspuns

Ada spunea...

Cu scuze oentru intarziere, va pup si va doresc bun-venit in casuta mea :)
Laura, nu trebuie insiropat blatul, se umezeste suficient de la crema. Iar nucile sunt taiate!