marți, 1 ianuarie 2008

TOCANITA DE VITA CU CARTOFI

Sursa: Adriana Nicoleta - culinar.ro


TOCANITA DE VITA CU CARTOFI
2 linguri ulei
1/2 pahar vin alb
3 cepe (2 albe + 1 rosie)
2 pahare supa de oase (apa)
1/2 pahar bulion
4 cartofi mari
sare
piper
marar


- carnea se taie cubulete si se caleste in ulei
- cand s-a rumenit putin, se adauga vinul
- ceapa se taie dupa preferinte si se adauga peste carne
- se adauga un pahar de supa (eu am mereu la congelator) sau apa
- se curata cartofii, se taie cuburi si cand ceapa este moale se pun peste carne
- se adauga inca un pahar de supa/apa
- cand cartofii sunt fierti, se adauga sucul de rosii si sare la gust
- se mai lasa sa fiarba inca 5 min
- se stinge focul, se pune mararul si se acopera

Eu las orice papica sa se "odihneasca" 5-10 min

Niciun comentariu: