sâmbătă, 30 ianuarie 2010
PUI CU SMANTANA
Avem nevoie de:
5 pulpe de pui
500 g smantana
2 linguri faina
100 ml vin (alb, de preferinta - eu am pus rosu si a iesit mai inchis la culoare sosul))
sare, piper
~ 50-100 gr unt
- se topeste untul si se pun in el pulpitele condimentate
- se prajesc bine pe toate partile
- adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade de tot
- completam cu un pahar in care amestecam apa si vin si lasam sa fiarba tot asa, pana scade
- adaugam vinul ramas si lasam sa se evapore
- separat, amestecam smantana cu faina si 50 ml de apa sau supa, ce aveti
- punem si sare si piper si turnam amestecul peste pui
- facem focul mic si lasam sa fiarba frumusel, sa se amestece gusturile
Se mananca cu mana, inmuind paina in sos :))))))))))
Astazi nu mi-am permis luxul ala :P, dar in copilarie asa mancam ... ah, ce vremuri ...
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
iti dai seama ca si asta a urat dupa ciorba de pui a la grec!!! :))
mai pune si ceva retete de buruienoase, caci tre sa tin dieta :D
a urmat in loc de urat
:))))
de foame, de foame...
:d eu am mancat de-aia la animaloase, deci e buna ;)
Trimiteți un comentariu