vineri, 1 ianuarie 2010
SALATA "BOEUF"
La salata asta, nu cred ca are vreo importanta cat pui din fiecare ... n-am tinut cont niciodata, am pus mereu cat am avut disponibil. A iesit mereu delicioasa.
asadar, avem nevoie de :
3-4 cartofi
3-4 morcovi
400 gr mazare
o telina medie
o bucata carne (pui/vita)
2-3 castraveti murati
1-2 felii gogosar murat (o jumatate de gogosar sau mai mult, dupa gust)
- se fierb toate (mai putin muraturile) si se toaca marunt, in cubulete
- se face maioneza dintr-un galbenus sau doua si se adauga peste ele
- condimentam cu sare si piper, amestecam si asezam pe platoul de servire daca e pentru un eveniment festiv (daca nu, pastram intr-un bol cu capac! la frigider)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu