marți, 7 septembrie 2010

SI TOTUSI .. MAI EXISTA OAMENI ... MULTUMESC !!!

Va amintiti desigur ca am plecat la Bacau in week-end!
Nunta a fost bestiala, ne-am distrat, am papat ... ca la nunta, deh :D

A doua zi dimineata, Maia se juca cu bijuurile lui mami ... bijuuri de aur, conform gusturilor :D
Am rugat-o frumos sa nu se mai joace cu ele, sa le puna in cutiuta si sa puna cutiuta inapoi in geanta. Apoi ... am continuat sa strang alte lucruri din camera si, avand incredere in ea, am si uitat aspectul asta.
La iesirea din camera, cu camerista in usa, m-am intors si am mai aruncat o privire, de control. Sa nu cumva sa uit ceva ...
Pe la 6 dupa-amiaza, cand eram deja la Targu Secuiesc, am primit un telefon de la ginerica ... "Ai idee ca ti-ai lasat aurul la hotel ????" ma intreaba senin ...
NU AVEAM !!!
Am intrebat-o pe Maia si mi-a spus senina "Dar mami, le-am pus acolo ca sa nu le pierdem ... lasa ca le luam cand mai venim la nunta!!!" :)))


Ideea e urmatoarea: ma mir, si iar ma mir si parca nu-mi vine sa cred !!! Camerista a gasit o cutie plina de bijuterii din aur, destul de valoroase, si MI LE-A DAT INAPOI !!!!!
Putea foarte bine sa le bage in buzunar - verificasem camera de fata cu ea ...
Dar ea a ales sa fie om!

MULTUMESC pesonalului hotelului DECEBAL din Bacau!
Un gest nemaipomenit, un gest la care nu m-as fi asteptat in veci in Romania!!!

Voi recomanda cu mare drag hotelul Decebal de acum inainte, si mai ales, oamenii care il administreaza. Aveti tot respectul meu !!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Un gest minunat!
Bravo personalului de la hotel si mai ales camerierei!

ema

Blogul lui Jeny spunea...

Da ...ma bucur sincer ca exista si cinste. Pt ca am avut un caz in care camerista a bagat lantisorul de aur in pantof, iar cand s-a intors in 10 min turistul sa intrebe de lantisor,a zis senina ca nu era nik. A cauta-o seful ei in buzunar, nik, dar cand i-a zis sa se descalte a refuzat...ca acolo era lantisorul. Ma bucur ca ati gasit pe cineva care nu considera cinstea...o rusine.

Ada spunea...

Intr-adevar asa este, camerista merita premiata pentru asta. Nu se intampla des asemenea lucruri. ma bucur ca am avut eu ocazia sa dau peste un om adevarat, si va doresc asta tuturor.(sa dati peste oameni de calitate, nu sa va uitati bijuteriile la hotel!:D)