Ia uitati ce mandrete de dovleac ... imi pare rau ca nu l-am pozat intreg (ma rog, pe jumatate, ca asa a fost taiat ... dar o jumatate care a cantarit peste 10 kg :)))
Dupa ce l-am casapit :) ...
L-am curatat de coaja si l-am taiat bucatele
Apoi l-am pus pe prietenul meu, robotelul, la treaba ... L-am pus intr-o oala incapatoare, cu putin zahar (putin, ca e foarte dulce!) si scortisoara; le-am calit vreo 10 minute si am lasat sa se raceasca Dupa ce s-a racit, l-am repartizat in cutiute de plastic, pe care le-am bagat la congelator Cand fac placinta, scot o cutiuta ... si continuam atunci reteta :)
S-a lansat provocarea lunii decembrie din Dulcea Romanie! Te asteptam si pe tine sa ni te alaturi cu retete fantastice! Detalii la Alison. http://alison-trials.blogspot.com/2010/11/peste-si-fructe-de-mareprovocarea-lunii.html
Un comentariu:
S-a lansat provocarea lunii decembrie din Dulcea Romanie!
Te asteptam si pe tine sa ni te alaturi cu retete fantastice!
Detalii la Alison.
http://alison-trials.blogspot.com/2010/11/peste-si-fructe-de-mareprovocarea-lunii.html
Trimiteți un comentariu