Sursa: bucataras.ro
- 250-300 g carne de pui,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 lingura paprika (boia dulce),
- 3 linguri ulei,
- 400 ml supa de legume sau apa,
- sare
- piper
- patrunjel
Ceapa tocata marunt se inabusa in 3 linguri ulei si 3 linguri apa; cand devine sticloasa, se adauga paprika si 200 ml apa fierbinte sau supa. Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade. Se adauga carnea de pui taiata in fasii (eu am facut cu copanele de pui, intregi), se sareaza, pipereaza, se toarna inca 200 ml supa si se lasa la foc mic, pana scade sosul si se gateste carnea. Se presara patrunjelul verde tocat marunt. Se poate servi alaturi de piure, orez, paste sau chiar simplu, langa o salata de legume sau acrituri.
Noi am servit alaturi de o mamaliguta bunaaa si castraveti murati, dar fiecare poate pune ce-i place langa!
Ne-a placut tare, tare mult !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu