vineri, 6 aprilie 2012

Eu ... intre oameni mari :)

URGENT !!! Toate televizoarele sa fie la 21.30 pe Eveniment TV, pentru ca urmeaza o emisiune cum n-ati mai vazut !!!

Pentru cine nu prinde EvenimentTV, ne puteti vedea si pe www.ralucasirazvan.tv, dupa 21.30


Martin Bottesch da startul emisiunii, vorbind despre traditiile sasesti de Paste, continua cei mai adevarati medici din lume :) HORATIU DAN si SERGIU AXINTE (o placere sa-i vezi si sa-i asculti!), iar la final ...eu .. cu mixerul meu :), dezvaluind o reteta delicioasa de chec aperitiv :)

A fost o adevarata onoare sa ma aflu acolo, intre asemenea oameni de valoare ... i-am revazut cu deosebita placere pe minunatii mei doctori, cei care m-au facut frumoasa acum 2 ani :) si care sper sa ma faca si mai frumoasa intr-o zi ;) ... Deja cred ca stie toata lumea, dar daca cumva a ratat cineva postarile mele, repet, pentru ei: sunt cei mai minunati OAMENI pe care i-am intalnit vreodata, cei mai devotati, profesionisti, talentati medici ... si singurii pe mana carora ma las fara nicio teama, oricand  :)


Sa aveti o seara minunata cu totii, si daca v-a placut, puteti da un like pe pagina de Facebook "Raluca si Razvan" !


RALUCA SI RAZVAN 06APRILIE  NET
   

PS: SUNT MANDRA TARE .... :)
http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/despre-chirurgie-plastica-in-seara-asta-la-raluca-si-razvan-76309.html

16 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Tare bine arati intre acei oameni.Pup!

carmenush spunea...

Ada, felicitari maxime. Am urmarit emisiunea acum. Aarati foarte bine si cu siguranta checul ala il voi face foaaaarte curand. Te pup!

Ada spunea...

DiaMar .. nu-i asa ??? Si mie imi place mult de tot. Mi-as dori sa am toata viata astfel de oameni in jurul meu :)

Carmen, te pup si multumesc ! Sa-l faci, e bunutz tare cica ... eu nu stiu, dar are lipici la gurile care-l ating :)))

Anonim spunea...

Buna Ada,
Acum 2 saptamani am fost la o consultatie la Polisano,in urma nasterii prin cezariana si pierderii multor kg dupa am ramas cu ceva probleme in zona abdomenului.La consult mi s-a spus ca am nevoie de o abdominiplastie in cel mult 1 luna voi face aceasta operatie .Medicul care m-a consultat a fost Axinte Sergiu.Te rog frumos spune-mi tot ce poti despre operatie,dureri,pregatirea inainte de interventie,recuperare....MuLTUMESC FRUMOS.

Ada spunea...

Buna, aici ai toata povestea operatiei mele : http://ada-milea.blogspot.com/2010/03/abdominoplastia-drdan-horatiu.html

Mergi cu cea mai mare incredere, sunt ingeri acesti medici ... :X

Anonim spunea...

Am citit pagina de cel putin 20 de ori nu stiu daca sunt emotiile sau vreau sa aflu mult mai multe.Din ziua in care am fost la programare am emotii.Mi-e teama si de operatie si de rezultatul final mi-as fi dorit tare mult sa vad o poza cu tine inainte si dupa.Dar nu gata imbracata ca asa am vazut ca esti frumoasa si cu abdomen plat.Acum m-am uitat la aperitivul sarat si mi-a lasat gura apa.Cum este cicatricea ,cat de mare,daca te-ai invinetit dupa operatie lucruri banale dar ptr mine extrem de importante.

Ada spunea...

Haha, poze cu mine dezbracata nu pot sa-ti arat :))), dar una cu cicatricea cred ca am pus pe undeva .... o sa caut sa vad unde. Nu te invintesti, nu te doare decat asa, cam ca in anumite zile ale lunii ;) si din prima zi o sa poti merge pe picioarele tale :) Nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi !!!! Cicatricea are vreo 60 cm (asa zicea domnul doctor, eu n-am masurat-o) dar s-a vindecat frumos si eu ... o ador :) Este exact pe linia slipului, deci nu se vede nici la plaja ....

Ada spunea...

http://2.bp.blogspot.com/_lY9QX3Y3oN4/TKg0xiyR9oI/AAAAAAAADTo/j9LG6eHVQc0/s1600/DSC00749.JPG

Aici e poza cu burta mea inainte de a intra in sala :)

Anonim spunea...

Pai cicatricea ma intereseaza nu altceva :) eu mai am cateva opeartii si plus cezariana stiu ceinseamna anestezia locala dar si cea generala ,stiu ca dupa cezariana ma durea destul de tare dar a doua zi a trebuit sa ma ridic a fost greu dar dupa o saptamana eram destul de bine puteam sa ma ridic mult mai usor ,eu am luat 40 de kg in timpul sarcinii si le-am dat jos pe toate iar burta mea este creponata si am si sort nu foarte mare dar este urata zbarcita si cu vergeturi nu groase dar sunt.Mi-e teama sa nu vars dupa anestezie,ce anestezie se face locala,totala,in coloana...sunt multe intrebari pe care nu stiu daca le-am pus la consultatie.Am memorat doar sa sun inainte cu 2 sapt sa pregateasca sala de operatii.Analizele cand se fac?Ce trebuie sa ai in bagaj?Cate zile ai stat internata?Cum este cand iti scoate tuburile?Nici cand eram inainte de nastere nu ma stresam asa acolo m-am dus relaxata :).

Anonim spunea...

Destul de mare multumesc frumos ca mi-ai aratat poza daca gasesti si poza cu cicatricea dau un suc....Sa dea Dumnezeu sa fie bine si a-mi recapat increderea in mine si sa am curaj sa ma schimb in fata sotului meu.Poate par nebuna dar asta simt sunt complexata,nu am incredere in mine si sper ca o data cu operatia mi se va schimba si viata si o sa fiu mai increzatoare in aspectul meu.

Anonim spunea...

Si apropo eu mi-am facut programare la dr Dan Horatiu dar in ziua acea era doar Dr Axinte care este diferenta daca ma va opra unul sau celalalt ca din cate am inteles sunt amandoi in sala.Si aici sunt confuza sa cer sa fiu operata de Dr Dan sau sa las lucrurile asa?

Ada spunea...

La Polisano nu trebuie sa te duci cu nimic, vei primi de acolo si camasuta si mancare si apa ... doar periua de dinti si cana, pentru compot daca vrei sa-ti iei. Mai ia-ti servetele umede, cu care sa te "speli" caci va fi imposibil sa faci dus acolo, cu drenurile dupa tine :)
Anestezia e generala, pe branula, personalul de vis, medicii ... nu mai zic, ca deja stie toata lumea ca ii iubesc :)) Nu te mai stresa, va fi totul perfect, ai sa vezi !!!! N-am gasit poza, plec acum dar promit ca in seara asta o caut :) lasa-mi o adresa de mail (nu public) unde sa ti-o trimit!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Ada spunea...

Te vor opera impreuna si va fi foarte bine !!! Faptul ca nu investesc in reclama, nu trebuie sa te duca cu gandul la prostioare. Cred ca sunt atat de solicitati, incat nu mai au nevoie de reclama ... hai, relaxeaza-te, iti trimit poza in seara asta si povestim mai multe pe mess :) Numai bine!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Multumesc frumos.