Nu stiu cum vi se pare ca arata aceasta prajitura, dar va spun cu mana pe inima ca este de departe
CEA MAI BUNA PRAJITURA PE CARE AM MANCAT-O IN ULTIMII 5 ANI!
Ii multumesc pentru asta dragei noastre Oli H., care ne-a rasfatat 3 zile la minunata ei cabana din Racatau cu multe minunatii, dar in special cu aceasta prajitura, care va ramane in caietul pe care il voi preda minunatei mele fetite!
3 galbenusuri
3 pahare de zahar (bruuuun :))
1 pahar de lapte
1 1/2 pahare ulei
un praf de copt
4 pahare faina
* toate acestea se amesteca in ordinea in care sunt scrise
* albusurile se bat spuma, apoi se adauga incet la compozitia anterioara
* jumatate din cantitatea de aluat se toarna in tava
* peste aluat se intinde un strat de mere rase, amestecate cu zahar si scortisoara, lasate o ora in pace, apoi scurse de zeama
* peste stratul de mere se toarna restul de aluat
180 gr --> 35 min
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu