duminică, 15 martie 2020
Chec rapid, economic, gustos
Reteta ii apartine Laurei Sava, un om extraordinar! ❤
* se foloseste acelasi tip de cana pentru toate ingredientele ( cana de ceai, de 250 ml)
- se incalzeste cuptorul la 180 gr
- se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise (eu folosesc un tel atunci cand fac doar un chec)
- se toarna aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt
- desigur, se poate amesteca putin aluat cu cacao si esenta de rom, pentru a obtine un efect marmorat frumos
- de cele mai multe ori eu il pudrez doar cu zahar sau fac diverse glazuri la fel de simple si rapide
- se coace ~ 30 min, dar e gata doar atunci cand scobitoarea cu care l-am intepat iese curata.
Cam asta e!
In perioada asa, #stamacasa si ii alintam pe cei dragi!
Sa fim sanatosi!
#totulvafibine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu