miercuri, 23 mai 2012

Din dragoste, pentru copii ..

Am primit un e-mail invitatie, la Ziua Parintilor de Ingeri ... nu pot comenta nimic, va rog doar sa fiti acolo, alaturi de noi, duminica ... asa, vom face mai mult decat ne putem imagina ...


Dragii mei,

A mai trecut un an si va trimit din nou aceasta  aceasta invitatie de a participa la  Ziua Parintilor de Ingeri, in data de 27 MAI 2011, incepand cu ora 17,30 in Parcul Sub Arini , la statuia lui Mihai Eminescu .
Ca in fiecare an , vom aprinde candele pentru ei, vom spune o rugaciune , vom inalta baloane colorate cu mesaje de dragoste pentru ingerii nostrii, iar  apoi  Dominique ( http://dominique2001.wordpress.com/ ) o minune de fetita  va canta si ne va incanta cu melodiile ei dedicate copiilor si parintilor lor. Va fi o petrecere plina de culoare pentru acesti copii ingeri...in lipsa lor.


 Eu  in aceasta zi celebrez viata fetei mele frumoase si intelepte Paula si a gemenilor ingerasi Ana si Stefan (asa scurta cat a fost ea)  .
Si pentru ca nu mai vreau ca DUREREA   pierderii lor  sa devina mai mare ca IUBIREA pe care le-o port ( cum bine a spus  ingerul Robert, http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=1203&start=0) aceasta celebrare si  tot ceea ce fac ca si voluntar al organizatiei EMMA  le-o dedic lor, ingerilor mei.


Va multumesc pentru timpul acordat si sper din tot sufletul sa participati la acest unic si special eveniment!


Si pentru ca sunt foarte multi Parinti de Ingeri care sufera in tacere, va rog sa transmiteti acest mesaj mai departe...stiti doar cat de mult conteaza, cand cineva iti arata ca ii pasa...de tine...si de copilasul  tau...


Inchei, imbratisandu-va din nou si urandu-va Pace in suflet si in ganduri, Putere, Curaj si Intelepciune!

Doamne ajuta!

In memoria Lor si cu sufletul alaturi de voi,


Simona Steluta MARTI

Voluntar / Organizatia EMMA http://www.OrganizatiaEmma.ro
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile 

Niciun comentariu: