Si pentru ca ii promisesem reteta Adelinei, a trebuit sa o refac, spre marea bucurie a lui Sclifosel :), care le-a mancat aproape pe toate :))
1/2 kg dovlecel
100 grame telemea de vaca (eu am pus cas de vaca framantat)
doua oua
o legatura de marar
5 linguri de faina
ulei
sare si piper
* dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica si se scurg (storc) bine-bine
* se adauga branza rasa si ea, ouale, mararul tocat si condimentele si se amesteca totul bine
* adaugam faina si omogenizam
* cu o lingura, formam chiftelutele direct in tigaia in care avem ulei incins
* le prajim pe ambele parti bine, iar cand sunt rumenite frumos sunt gata
* le scoatem pe servetele absorbante, ca sa scapam de uleiul in exces
* cam asta ar fi ...
Sa aveti spor la treaba :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu