marți, 16 iulie 2013

Scrisoare deschisa :))

Stimati cititori ai blogului,
in primul rand va multumesc tuturor pentru faptul ca sunteti aici ! :)

Asa cum probabil ati observat, am renuntat de mult sa mai public comentarii pe blog - motivul este simplu: nu are niciun rost sa-mi pierd vremea cu comentarii rautacioase, nesemnate, etc ...
Nu am nevoie de laude si de aprecieri, traficul de pe blog si trofeul pe care l-am primit sunt motive suficiente pentru a ma declara multumita si fericita.
Nu am facut blogul asta pentru a face bani, dupa cum se poate vedea, nu exista aici NICIO reclama si asta va ramane asa pentru totdeauna.

Ce manac si beau eu, sotul meu sau copiii mei, este strict problema noastra. Daca vreau sa mananc ceafa de porc la tava la micul dejun sau "prajeli" pe paine, este de asemenea optiunea noastra. Nu postez aici retete ca sa cer cuiva parerea daca sunt bune sau nu, daca sunt sanatoase sau nu  ...
Cititorii acestui blog sunt liberi sa aleaga daca vor sa-l mai urmareasca sau nu, sunt liberi sa aleaga retetele preferate si sa le ignore pe cele care nu sunt pe gustul lor.
Nu toata lumea bea apa plata cu lamaie, iata ... unii oameni mai mananca si prajeli ... :D

In ceea ce priveste multumirile la adresa medicului meu (care "ESTE" doi, stimata doamna "fara rautate";) ), acestea vor ramane aici atata vreme cat acest blog va exista. Si DA, voi continua sa mananc cascaval pane, si daca mai e nevoie, mai fac o operatie si mai scriu un articol despre ei  :) Ca de-aia exista chirurgi plasticieni: ca sa ne faca si pe noi, astea care nu bem apa plata cu lamaie, fericite si multumite :D

As aprecia foarte mult daca atunci cand va dati "cocosi", ati avea si curajul sa va semnati mesajele. Am mai spus eu aici, ca sub protectia anonimatului, oricine poate spune orice ... mai greu e sa-ti si asumi ceea ce spui.

Prin urmare, va doresc tuturor numai bine. Celor care va simtiti parte a lumii mele, va multumesc pentru mesaje si pentru faptul ca ma apreciati. Celor care nu va regasiti aici, va doresc sa va gasiti alte locuri de unde sa va inspirati si va doresc "drum bun".
Nu am nevoie de trafic, de vizitatori si de comentatori. Nu ma incalzeste cu absolut nimic daca sunt 5 sau 100 de vizitatori zilnic. Scopul acestui blog a fost altul, si asa va ramane mereu.

O zi minunata tuturor!










5 comentarii:

Geta spunea...

Sunt intr-u totul de accord cu tine. In toate privintele!
Felicitari!

Blogul lui Jeny spunea...

Wow! nici nu se putea mai bine spus. Si eu am aceeasi parere despre bloggurile care eu zic ca sunt ale nostre chiar daca le facem publice. Sanatate va doresc si da! e alegerea noastra ce si cum facem . Tot inainte!

Ada spunea...

Va multumesc tuturor pentru mesaje. Asa cum am promis, nu le voi posta, dar m-am bucurat sa le primesc.
Stimata doamna, continuati sa-mi scrieti ceea ce nu poate decat sa ma bucure :) Nu va voi raspunde aici, pentru ca as incarca inutil spatiul, dar daca doriti sa corespondam, lasati adresa de mail intr-un mesaj. Va voi raspunde cu drag :)

kale spunea...

Cine te-a supărat, iubirea mamii?
Kale

vero spunea...

Ada mare dreptate ai,fiecare face ce vrea cu viata ei,poate sa manance ce vrea fiecare si binenteles ce ii cade si bine,dar vezi si tu bine cate rautati sunt in lumea asta,nu stiu de ce intra altii sa critice un blog cred ca ei nu au gatit o data in viata lor
eu una te voi urmari in continuare,mie una imi place ceea ce am gasit la tine pe blog dar vreau sa te mai intreb un singur lucru de postat vei mai posta retete?
te pup si ai mare grija de tn si familia ta