marți, 1 ianuarie 2008

Antoinette cu mere

Sursa: Paradis - culinar.ro






6 linguri faina
3 linguri zahar
1/2 pachet praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
3 oua
3 linguri ulei
3 linguri lapte

- se amesteca totul si se toarna in tava unsa si tapetata


- se aseaza una langa alta feliute de mar


- se da la cuptor pentru cca. 20 min


- 50 g unt + 3 linguri zahar + 1 ou batut + o linguramare de smantana se intind peste prajitura



- se mai da scurt la cuptor pentru a prinde crusta


-pudram cu putin zahar si servim cu  cea mai mare placere din lume






- singurul defect al acestei prajituri este ca iese foarte putina, foarte mica ...
- se cere in mod obligatoriu PORTIE DUBLA!!!!!





2 comentarii:

Paradis spunea...

Foarte bine ti-a iesit! Eu de cind am descoperit-o,o prestez mereu.

Ada spunea...

:) si noi !!! E un deliciu !!!