marți, 1 ianuarie 2008

PRAJITURA RELAX :)

Sursa: Poca - forumul culinar.ro




- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri cu faina

- separati ouale, puneti albusurile intr-un castron si mixati
- rasturnati zaharul peste albusuri
- adaugam faina o data cu galbenusurile peste compozitie si mixam
- turnam crema obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt
- lasam 20-25 min la foc mic
- scoatem din cuptor si intoarcem blatul pe un servet, cu fundu-n sus
- intindem peste el un stat de gem de fructe de padure, cat de grosut vrem
- presaram ceva nuca taiata si taiem blatul in doua, la mijloc
- punem blaturile unul peste altul (gem peste gem)
- taiem patrate si dreptungjiuri, dupa preferinte
- preparam o glazura de ciocolata, si turnam cu lingura peste fiecare bucata
- punem cateva bucatele de nuca pe pos de mot si lasam sa se intareasca glazura

Niciun comentariu: