marți, 1 ianuarie 2008

RULADA DULCE

Sursa: Poca - culinar.ro




4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
esenta de vanilie

- albusurile se bat spuma tare
- galbenusurile se freaca cu zaharul
- se pun peste albusuri impreuna cu faina si 1/2 dintr-o sticluta cu esenta de vanilie
- se mixeaza foarte bine
- se toarna compozitia intr-o tava cca. 29/42, tapetata cu hartie sau clasic (depinde de tava)
- 175 gr, cca. 10 min (se coace foarte repede)
- se scoate pe un prosop umed si se indeparteaza hartie
- se lasa 2-3 min sa se racoreasca, se unge dupa bunul plac si se ruleaza cu ajutorul posopului
- se inveleste in folie de aluminiu si se da 10-15 min la congelator
- se scoate si se orneaza dupa cum va doresc muschii

Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte tareee