miercuri, 14 aprilie 2010

File de crap la gratarZilele astea am tinut o dieta, iar intr-una din zile a trebuit sa mananc DOAR peste ... daca n-as fi cunoscut-o pe scumpa mea vecinica (tanti Ica), cu siguranta as fi strambat din nas ... insa ea m-a invatat sa pregatesc pestele si sa-l mananc, pana la ultima bucatica :))
Si culmea, l-a invatat si pe Sorin :)))))) !!!!!

Asadar, auzind ca am in program peste, iubitul meu sot a venit acasa cu 1,5 kg de file :))) am crezut ca lesin ... il si vedeam mancand 3 zile din el !!! Aveti idee cam cat a mai ramas ??? Aproape ... nimic ;))

Voila:
fileuri de crap si file de salau ... BEFORE :)) (ca sa ramanem in termeni tehnici!)


in timp ce se rumenea pe gratarel (atentie, nu se intoarce pana nu e facut bine-bine, altfel il faceti bucatele !!!)aici in inveleam in sosul meu magic, promit sa revin cu reteta in curand (cand gasesc pozele)apoi imediat l-am pus la sauna, invelit in sosul ala magnific ...


si ... la gramada, deja ravasit :)) ... si individual ...
Daca va spun ca a mancat si Sclifosel, v-am convins :)?

2 comentarii:

Gospodina de Criza spunea...

Si voi aveti un Sclifosel?
Si eu fac azi peste!

Ada Rusu-Milea spunea...

Scuze pentru intarziere ... daaaaa, avem un Sclifosel sclifosicios ... acum, trebuie sa recunosc un lucru: de o saptamana, de cand mananca la gradinita la pranz, parca mananca de toate ... mult mai bine ... dar inainte era jale!!!!
Sper ca Sclifoselul vostru a papat peste ....